tv-serien glamour har

idrottsgalan kolliderar med
per gessle tjänar

anammat miljötrenden och återvinner gamla skådisar. det började med stefano dimera från days of our lives. ungefär samtidigt dök orry mains flamma från nord och syd upp (jo, hon var med i kioskvältaren sunset beach också). i samma familj hamnade heather locklears snygge läkare från melrose place. image310nu har jag inte sett serien på ett tag, så jag höll på att trilla av soffan när jag får se både lorenzo llamas och bobby ewings plyten i rutan. fast kanske borde jag insett att patrick duffy var i antågande när för flera hundra avsnitt sen pistolade, döda o gravade taylor dök upp från ingenstans. undrar vilka slags svampar som smaskas av manusförfattarna till denna, och dylika, serier. ofattbara intriger. och fantasi på gränsen till jag-vet-inte-vad. men mest förvånande är väl egentligen att serien har tittare. och att det finns tittare som inte bara tittar utan också kommenterar den. t ex i sin webblogg. somliga har nog för mycket fritid. (kan inte gälla småbarnsföräldrar 🙂

vi snackade om det här i fredags när A var här och fikade/kvällsåt. tias försökte hänga med i svängarna, men day time-såpor är inte hans gebit. "vad hände med drake ramoret?" undrade han glatt och jag som vet att han faktiskt vet lyckade stoppa diskussionen i sin linda. men det var rart av honom att åtminstone försöka…!

ikväll middag med gamla jobbisarna. kul! har fixat babysitters i eftermiddag. om kombinationen bäbi-städning/matlagning/duschning skulle krisa.

igår kväll när tis och eLi gick förbi renoveringsobjektet i kvarteret mot rondellen (det jag försökte få p&m att köpa) sågs en målare tipptappa sig in. räknar blåögt med att det är en vän till renoveringsfamiljen, för inte tusan jobbar hantverkare kvällstid annars?!

tjinixen!

idrottsgalan kolliderar med
per gessle tjänar
2 comments Lägg till din
  1. Förstår inte alls vad du menar… 😉 Av nån skum anledning är dessa program alltid på när vi ska amma. Och sitter man ändå där så kan man ju lika gärna kolla… Kan det vara att Karla har ett brinnande intresse fär tvål eller är det ”slumpen” 😀
    Inget illa ment med ljugande föräldrar, bara så kul att det var tvärtemot det vanliga hos båda två. Umgås varje kväll? hi hi

  2. slump. helt klart!

    no worries kåmpis! å ja, du är välkommen hit att ha gott inflytande på min bäbi varendaste dag om du vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *