vakennatt med vallning

kingdom of heaven
inte ett kattgym

hade stackars mallís inatt (således: igår natt). själv fick jag faktiskt några timmars sömn eftersom han då och då vallade ner bäbin på nedervåningen. det var fullständigt omöjligt att få henne att somna för sig själv. så fort hon las ner började hon gråta, och det även om hon sov som en sten i famnen? jag börjar bli lite orolig. kan det vara normalt att vara så här lessen? hon har ont på sig, ja, men ibland verkar det bara vara allmän missnöjdhet? kan det vara så att vårt lilla barn helt enkelt är ett gnälligt dito? vill ju inte tro det, men faktum kvarstår: hon är nästan aldrig glad och jollrig numera. det är bara under mycket korta stunder under få tillfällen under dagen som det sker. och att få henne att le är nästa omöjligt. jag trodde inte en så liten bäbi kunde se förtvivlad ut, men det händer att hon ser ut som hon är alldeles drabbad av ångest. kalla mig hönsmorsa, men nåt är nog inte riktigt riktigt med lilla emmalisen och det gör ont i mig att hon ska behöva vara så lessen…

har efter megamatning (hon håller på att bli en liten chubby! men allt för att göra henne lycklig!) och halvtimmesvaggning nu lyckats med konststycket att få henne lagd för sig själv i sin korg. imorse babybjörnselade jag henne och då slocknade hon korta stunder mellan gråtningarna. hon tycker ju om att vara tätt intill. och jag tycker om att ha henne nära. men det kan bli ett problem om hon inte får ordentlig ro nånannanstans än i någons famn?

nu ska jag upp å pussa på henne! – försiktigt, så hon inte vaknar!

tjinixen!

kingdom of heaven
inte ett kattgym
1 comments Lägg till din
  1. Nej du hönsmamman, ta det lugnt. Man kan inte skämam bort en ledsen bebis med för mycket vara-nära. Jag vägrar tro på det! Kanske om ett par månader, men inte en 2-månaders! Bär henne (bekvämt i sele/sjal) om hon så önskar. Min lilla sur-flicka (har börjat skjuta ut underläppen och darra lite (hon är ledsen, jag skrattar våldsamt för att hon är så söt :D)) åker nästan varje dag och hon kan bara somna där, i vagnen eller faktiskt i vaggan nattetid. Men på da’n kan inget annat få henne att somna. Så fort hon läggs ner så vaknar hon!! Ses snart hoppas vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *