babyanka* är dottern

jag och norton
riktigt jefla irriterad

och hela familjen stinker klor! föga nytta till att duscha: krävs blästring för att bli av med luktet?

det var en mycket förvånad hedbertsfamilj som klockan 08:17 rullade in på en alldeles tom parkering utanför håstens simhall. för oss som typ aldrig i historien varit först uppstod genast snopen min och tvivel "oj vad är fel", "är det verkligen idag", "har någon ställt om alla våra klockor" och andra förvirrade undringar. det tog dock bara några minuter sen kom tre bilar i kvick takt och ett lättat leende spreds över raKETens front.

om själva simningen uppskattades? nja… jag hade oroat mig lite för att vår överaktiva semaforbäbi kanske skulle veva sig vatten över huvudet, men maken till filbunke har hon aldrig låtsas vara. okej. tyckte kanske det var en smula fånigt och vaddå? vatten har jag väl sett förr?, men väluppfostrad är hon och för att inte såra sina uppspelta föräldrar låtsades hon vara road nästan hela simhalvtimmen. tack för det älsklingen 🙂

när vi efteråt kom ut på parkeringen var där alldeles fullt med bilar. en av dom var lite skitigare än dom andra (faktiskt typ skitigast av alla), så vi hade inget annat val än att svänga höger i rondellen, vänster vid brandstationen och swooscha in på statoil spa. ut kom ganska strax en masserad och lenvaxat paKETerad lycklig herrgårdsvagn. nu står han stolt på gatan och gör grannskapets alla bilar avis med sin blänkande nos!

min man plummern har konstaterat att det (troligen) krävs en riktig mokare för att fixa öfvre vattenklosetten – som varit ur funktion sen dan innan julafton. fast vi får nog hejda oss lite. om vi fortsätter i den här takten kanske toan funkar redan till midsommar 🙂

tjinixen!

* "babyanka" är babysim, steg ett. resten heter sånt som babysäl, babydelfin osv, fast säkert i annan ordning.

jag och norton
riktigt jefla irriterad
4 comments Lägg till din
  1. Min mamma önskar att eLi smittar lite lugn på mig nästa söndag. Klor kliar på mammans kind som knappt hann duscha i ljudet av mitt vrål från herrarnas (wonder why?). Jag som hatar vatten kommer väl att få eksem av kloret innan mamma samlar kraft till att bada mig ren igen. Blir vi bumbo-kompis?

  2. eLi kan smittas. lovar! och det spelar ingen roll att duscha. man stinks klor i vilket fall.

    har hyrt en lobbyist som ska tala väl om bumbo i makens närhet ett tag (anade en dos motvilja hos er igår?). ber att få återkomma i ärendet när resultat kan skönjas. positivt dylikt gifvetvis. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *