dags för vaccin

söndag i morronrocken
den lilla curlade

för EmmaLi i eftermiddag och jag är nervös. har förstått att det gör ont (väldigt ont) på bäbin… peppat mig/oss hela dan… men nåt kul är det ju med dagsens bvc-besök också; att i kilogram få se hur tjockis hon har blivit nu när hon definitivt chubbat till sig 🙂

den halta crescent är efter fixarpappans trix trebent igen. eftersom solen skiner massor blir det (förhoppningsvis) en liten promenad strax!

hörde igår för första gången superstora robyns samarbete med snoop och är besviken: inte det vanliga robyn-soundet. lät faktiskt inget roligt alls! men när den i snara framtiden plågats fram i media tjugo gånger om dan har jag väl vant mig?

maali drömmer mardrömmar i sin sitter. vaknar och vrålgråter. jag klappar och tröstar och strax somnar hon om. undrar vad sjutton hon drömmer om?!

tjinixen!

söndag i morronrocken
den lilla curlade
7 comments Lägg till din
  1. Åhh stackars dig EmmaLi, hoppas det inte gör allt för ont :/ för jag ska ta vacc nästa vecka :S Usch!
    Hoppas det gick bra 😀 .. Hörs kompis Kram !:)

  2. Hur gick det? Mitt vaccin var ju det elakaste! Hoppas ditt var snällare. Idag är jag supersöt i leoparddräkt med öron och svans! Bild kommer nog på bloggen, men mamma måste ladda båda kamerabatterierna…

  3. tjohoo clara å klara! det gjorde bara skitont precis när jag fick sprutan. sen kändes det nästan ingenting… (det är vad jag säger till mamma i alla fall 🙂

  4. hmm. vem är ”klara”? en karla känner jag väl till 🙂

    alltså. till min dotters försvar måste sägas att hon kanske förvirrat sig lite. å det är inte så lätt att skriva när man bara är tre månader. det är ju rätt bokstäver iaf! – i lite galen kombination 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *