den bruna billyn

skit och dynga
tredje gången rytmik

som vi till vår förvåning gemensamt skrufvade ihop helt utan höjda röster för nån vecka sen står nu på plats bland de andra billysarna. än så länge tom, jo, men den har iaf förflyttat sig från sitt platta paket på golvet till sina vänner längs väggen; vi får vandra med små steg, ena foten framför den andra i sakta mak 🙂

det finns ett korkat tv-program (på sexan?) som heter cops. det är autentiska (antar jag?!) actionbilder från polisers arbete i usa. igår var avsnittet från mardi gras i new orleans. det flashades bröst för glatta livet å en del hade imponerande mängd pärlband runt halsen. vi fick följa den civila polisen som infiltrerade sig med karnevalsfolket längs bourbon street för att stävja brott. det var en del festliga typer de sprang på, allra festligast var killen, lång mager afroamerikan med slött utseende. schyssta civilpolisen ertappar honom vid en husvägg, rökandes en hyfsat fet joint:

what are you doing? frågar polismannen och tar ifrån honom feta jointen. are you smokin marijuana?
not anymore, svarar festliga killen allvarligt

sen undrar jag en grej om poliser och skurkar på film och i tv-serier: varför är det aldrig nån som kommer på tanken att känna efter om dörren faktiskt är låst innan de sparkar in den?

min gullunge är fortfarande snorig och har därför ibland svårt att andas. har kommit på ett listigt knep för att lura in koksaltet i nosen på henne utan att 1) dränka henne 2) ens göra henne lessen. säkert är metoden mot all medicinsk expertis men va tusan… det funkar ju!

tjinixen!

skit och dynga
tredje gången rytmik
6 comments Lägg till din
  1. nja. kan väl hända att det är det.. å nu har du avslöjat hemligheten din fiskmås! det lät så himla smart och ut-klurigt på mitt vis tycker jag 🙂

    puss på din nos också!

  2. Tackar Mallias för tipset som husfrun inte ville dela med sig av!

    U: har du nåt nytt datumförslag? Magen bättre?

  3. Välkommen in till min blogg – du kanske förstår av det jag skrev att jag nu när jag är hemkommen är totalt snurrig och uppfylld av allt jag upplevt – så det tar ett tag innan jag kommer ifatt. Men sen ska jag kolla in din blogg!

  4. Annatonio: äsch då.. avslöjad! och njä. lite bättre mage. men inget nytt datum.. vad tros om: onsdag nästa vecka kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *