den lilla curlade

dags för vaccin
teoretiska babysimmare blir

nittifyradagarsbäbin tog igår sin spruta som en man. dvs hon tjöt i högsta gråtsky och var otröstlig. ett tag. sen mutade mamman med mums och trots ormande hit och dit lugnade hon sig iaf tillräckligt för att äta sig mätt. och sen har hon typ sovit. ja. sovit! nästan inte gråtit nåt alls. slockande i sin korg igår kväll vid tiotiden, vaknade vid fem imorse, fick mat, somnade om, gick upp med pappan två timmar senare, somnade om hos mamman halva förmiddagen och nu.. jo, hon snarkas i sin sitter i köket. jag fattar ingenting! det kanske inte är akupunktur som kräfvas utan vilket stick som helst duga finfint?! mina befarade misstankar och uppbullning med alvedon var alltså helt i onödan. sicken lättnad!

kanske var det lite socker i medicinen igår också för hon är extraste söt idag 🙂

tjinixen!

dags för vaccin
teoretiska babysimmare blir
3 comments Lägg till din
  1. svar: Just denna bilden hittade jag på Elle. Där finns ju massor med bilder från olika visningar som jag brukar kolla på ibland. Fastnade för just denna för det kändes så mysigt.

    Jag håller med dig!

    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *