grått regn gör

vi lämnade hemmet
raKETen förkyld igen.

ingen glad, men det ger iaf alibi för fortsatt skitiga fönster 🙂

lilla maali snarkas i sin jysk-sitter (är en smula missnöjd med att hon föredrar den framför den betydligt snajsigare babybjörnditon) och jag ska betala räkningar. som jag skrev igår, vi fördelar arbetet solidariskt i vår familj.

bokrean startar idag. hade (som vanligt) plan på att lämna in en lista på vilka böcker jag vill ha för att sen bara kunna betala och hämta men (som vanligt) blidde det inget med det. lika bra det förresten. när tusan ska jag hinna läsa? fick en vänligt menad biografi av kamrat larsson och wallensvansen precis efter jul, har inte ens hunnit bläddra i den 🙁 fast nu har jag nästan lyssnat klart på hela omgångens poddade sommar i P1-program å kan attackera mina resterande ljudböcker.

tur att bumbon fyndköptes… bäbin inte överdrivet imponerad av dess prisade ergonomiska design och övar på olika metoder att ta sig ur den istället för att sitta ergonomiskt. men jag ger mig inte. först bumbo. sen triptrap. sen inskolning. sen…

tjinixen!

vi lämnade hemmet
raKETen förkyld igen.
12 comments Lägg till din
 1. haha, du kan ju inte använda min blogg till att skriva kommentarer till andra 🙂 men jag ska vidarbefodra.. hehe

  för övrigt får du ha en underbar dag… schalom

 2. sorry! blev så upprörd bara 🙂

  gick sen in och kluddade på berörds blogg också. för säkerhets skull!

 3. haha, okej… jaja, vi har ju alla olika åsikter och tur är väl det för annars så hade det ju blivit jävligt tråkigt 🙂

  men jag måste hålla med miss s and s, det är så tråkigt att alla blogar bara maler samma sak om och om igen… vad är det för mening egentligen?

 4. ni har alldeles rätt. båda två (å det var ju inte åsikten utan språket jag vände mig mot)! själv har jag en favorit: ”dagens outfit”. totalt ointressant. för mig alltså 🙂

 5. hehe, ja man kan ju onekligen fundera över syftet med det inlägget, funderar på att börja slänga in nakenbilder på mig själv i protest och hävda att det är min dagsoutfit… 😉

  för övrigt får du inte med någon läk när du skriver kommentarer…

 6. av hänsyn till eventuella läsare är det inget för mig!

  va?! ingen länk? nä. ärligt. bruka inte lägga in den varenda gång. det räcker väl med den första? 🙂

 7. Haha ja, men det är ju bara det att jag avskyr uppsynen av ordet ”dom”. Jag är själv en gramatikpolis nämligen, och jag hatar när språk ser ”fult” ut ;D

  En annan språklast jag har är förövrigt att jag säger ”eftersom att”. Där har jag norrländska rötter att skylla på åtminstone ;D

 8. hmmm, nja, om jag ska svara krävs nog en länk, det är omöjligt att komma ihåg alla sidor som skriver hit och dit…

  sorry sorry, men så är den hårda verkligheten 😉

  du kan ju klicka i kom ihåg mig bredvid ditt namn? och slippa skriva i den…

 9. Svar: Det finns massor som säljer defekta nintendo kontroller och konsoller här och var på internet 😉

  Vem har sagt att det var bättre förr?

 10. oj så mycket kommentarer!

  Scream and Shout: haha! med risk för hot, oss poliser emellan; grammatik stavas med två ”m” 🙂 rötter är alltid bra att skylla på, inte bra att snubbla på…

  Annamellita: jösses! nästan overkligt billigt! inget regn idag. bara isbitsblåst. vilket i vårt gamla hus ger kallt även inomhus. burr.

  joel: hehe! funkar ju ändå, den hårda verkligheten till trots, men okej då 🙂

  Clara: jodå. å skam den som ger sig! när jag åt lunch bumbosade hon nästan en kvart innan hon började försöka bryta sig ur. båda gott inför framtiden!

  Fian: okej, didn’t know! då faller saken i ett helt annat läge! massor av människor säger hela tiden att det var bättre förr (min kommentar var ang. ditt åttitalstribute!), jag menar att så inte alltid är fallet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *