hörde susanna alakoski

första ensamnatten klarades
ikväll ska zlatan

gnälla om städning under nästan en timme av min solskenspromenad. shitpomfritt va trist det är att lyssna på nån som så ensidigt tokretoriskt maler på. oemotsagd har man ju rätt?! och den som inte lyssnar noggrant kan missledas att hålla med. men jag säger: den som inte kan föra en monologdebatt utan att ta upp båda sidors ståndpunkter är misslyckad. om personen envisas med att enbart lyfta fram fakta som talar till dens fördel har jag förlorat intresset efter en kvart. dock, bland annat för att ha rätt att dissa, lyssnade jag färdigt. till ingen nytta.

tur då att promenaden belystes av en alldeles strålande sol som värmde både mig och maali:n så till den milda grad att jag fick plocka av mössa och halsduk. turligt nog var bäbin förpackad i tunt fodral så hon hade det hela tiden perfekt och gosigt!

vid östervi ip, precis ovanför furubergsskolan

 har just passerat österleden på väg till djurkliniken

på vägen hem sprang jag på min stalker som följde med hem å drack kaffe och mumsade lite vindruvor. najs med sällskap!

jag mår inte helt ok. begynnande förkylning? missnöjd med det isf…

tjinixen!

första ensamnatten klarades
ikväll ska zlatan
6 comments Lägg till din
 1. svar: Jag vill börja med att tacka dig för att du skriver så långa och härliga kommentarer! Det är sånna som dina som uppskattas allra mest och som är klart roligast att svara på.

  Haha 🙂 Jag vet vad rälig är. Har fått lära mig det av min pojkvän, första gången han sa det hade jag ingen aning om vad han menade! Men nu använder jag det själv ibland. Myströjor kan ju se ut lite hur som helst, bara de är sköna! 🙂

  Det är min mammas cykel. Vi har sålt min för jag övergav den för mammas, haha. Som tur är så åker mamma bil till jobbet så jag får ha cykeln ifred. Lite jobbigt med endast tre växlar dock mot de 21 jag hade innan, men jag tar mig uppför alla backar hem till mig till fots istället!

  Jag tycker om den väskan, härligt blå! Jag har köpt den på Lindex så den är väl av plast skulle jag tro. Men det duger! 🙂

  Det är väl härligt det med, att ha en bebis? 🙂

 2. va kul! å detsamma säger jag! känns så meningslöst med såna där spamaktiga ”fin blogg”-kommentarer somliga sysslas med. av princip bryr jag mig inte alls om såna!

  vafalls! haha! menar du att min kattmys kanske inte är snygg? (det är den inte direkt, men det hör ju inte hit :D)

  bättre med tre växlar än inga alls!

  plast är bättre än skinn. iaf för kossan 🙂

  det är görhärligt med en bäbis (för det mesta). om jag får välja blir det såklart hellre aldrig mer en snygg väska i hela mitt liv!!

  äsch. missar ju hela ER… säkert inget bra avsnitt ändå?!

  nu måste jag försöka kurera förkyld hals.
  krams å go’natt!

 3. Hejs!
  Jisses vad hon vaxer….jag kommer verkligen inte kanna igen henne nar jag kommer hem. Vad mysgit ni verkar ha det hemma. Med sol och underbart vader. Jag akte ju bort for o komma fran sno och slask och sa har ni lika fint vader som jag har har nere. Idag aks det till Australien. Flyget gar 15.35 sa jag har nagra timmar och ”killa” Skall kaka lunch med en kompis.

  Ha det sa himla gott och halsa alla fran mig. Typ Tias och ELi :0)

  Miss you all och krams fran mig

 4. svar: Jag bryr mig inte så mycket om dem heller men jag brukar svara på alla, annars kan jag få dåligt samvete. :/

  haha nejdå 🙂 Jag har tröjor som jag inte skulle gå ut i på stan men som jag har hemma. Alla har väl sina fultröjor – myströjor. haha 🙂

  Det förstår jag. Längtar tills jag får barn men jag får nöja mig med min brors lilla tjej än så länge.

  Vad är ER? 🙂

  Kramkram

 5. Utomlandsbruden: saknas dig också! men innan vi märkt det knappt är det maj säkert 🙂

  husbandet: städa?!

  Annamellita: äh, dåliga samveten har man för så mycket annat, å spammare hör minsann inte till det som har rätt att dåligsamveta tycker jag!

  det kan vara smart att ha ett barn att öva sig på! det hade inte vi.. det kan också vara smart att inte öva för mycket för varendaste liten unge är ju på sitt eget vis! å vet du vad, det bästaste är att på nåt klurigt vis är det så bra uträknat att varje förälder får ett alldeles underbart litet knytte som är det allraste vackraste som finns – för just den föräldern!

  ER! (egentligen ”er”) = Cityakuten såklart!

  jag har attackerats av ett elakt virus. är väldigt misnöjd med det…

  halsontsynkelkrams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *