jag och norton

kontakt med elektrikern
babyanka* är dottern

är för tillfället inte bästaste vänner. han lyser rött och klagar på att jag har problem som måste åtgärdas. när jag snällt fogar mig och trycker "åtgärda" händer ingenting. ändå fortsätter han lysa rött. kelig inställning tycker jag, kan väl åtminstone försöka jobba medströms? skapar rätt dålig stämning i mitt hus genom att vara så jefla besvärlig. morr.

blev så väldigt nöjd med min egengjorda krabi & koh lanta-bok att jag med blodad tand nu ger mig i kast med nästa projekt. har tre att välja på: kambodja, fotbolls-vm eller maali so far. till min förtjusning är det rea på böckerna men bråttom är det: gäller bara 29 februari.

alldeles snart fyller karla fyra månader. grattis trekvart i förskott!!

go’nattjinix!

kontakt med elektrikern
babyanka* är dottern
4 comments Lägg till din
 1. va duktig du är, men inte så lätt att skilja på namnen , dom är ju faktiskt ganska lika 🙂 . Hälsa EmmaLi, Mamma ringer dig sen. Kram

 2. svar: hahah så kan det bli 🙂

  Jag blir aldrig arg på min pojkvän för han ger mig aldrig anledning till det, jag blir svartsjuk när han träffar någon annan bara, även fast det är hans bästa väns tjej, men det är ändå en tjej.

  Hoppas du sov gott.
  kram

 3. Annamellita: nä! inte arg på den man är sotis på, arg på själva svartsjukan menar jag 🙂

  Clara: jag är lite lost på vad du menar faktiskt? precis ammat! ”hemmamiljö”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *