kaffet är slut

värsta gången babyrytmik
första gången från

i det hedbertska hemmet. ujujuj.

passerade apoteket på vägen hem från misslyckade rytmiken och köpte rekommenderade svindyra magdroppar. funderingar kring ”ekonomiskt” är gifvetvis för länge sedan way off när det gäller kan det hjälpa kolikbäbin?. jösses sicken liten bäbi det var på skötbordet idag förresten efter att hon levererat av sig en halvkilo på STORMotellet igår. hejja! mer skit i blöjan ger mindre ont i tarmen gissar jag.
 
undrar hur det går med paKETen. hade ett missat dolt nummer när jag kom hem. kan ju ha varit volvo som ringt? får åka wpw till babysimmet på söndag. eller gå till fots?! troligen. inte.

tjinixen!

ps. det är väldans kul med alla kommentarer som stundtals trillar in hos nosarna! utmärkande dock att oerhört få av dom faktiskt kommenterar det jag skriver om.

värsta gången babyrytmik
första gången från
3 comments Lägg till din
  1. Ojojoj nu känner jag av pressen här. Att bli jämförd med Joel är inte lätt.

    Hahah att fylla upp med vatten är ju en gammal klassiker. Inte bara snor man det goda, dessutom förstör man resten!! Och vad är det här med att sno alkohol? Jag får känslan av att folk tycker det är mer okej att sno alkohol än andra saker. För det är ju inte första gången det händer, och säkert inte sista heller.

    ”öööh kolla vodka, det är inte bra för henne.. ööööhhh neee.. jag hjälper till. Jag tar bort vodka så stackars flicka int blir full.. öööh.. var ska jag lägga den?? I magen!!”

  2. Joel å Hanna: så länge ni bara snor från varann (bacardi-läsk) och förstår each other (teckenspråk) så klarar ni biffen galant gissar jag.

    ps. Hanna: ingen press inte. du klarar dig finfint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *