kontakt med elektrikern

tre enkla sätt
jag och norton

har äntligen fåtts så på onsdag i nästa vecka kommer han hit, efter en kort rekning imorron för att kolla exakt vad det är han ska göra när han kommer hit på riktigt 🙂 göttaste moset!

ikväll inköp marlboro classic i göteborg för maali-papan. kanske mamman och bäbin följer med också. det beror på kondition och status. går inte att ta ut nåt i förväg. jag mår förresten fortfarande märkligt. fick ett uppiggande vänligt mail från min stalker häromdan som troligen förvärrade tillståndet. man ska inte underskatta vad lite omtanke kan göra.

förresten mr, mattorna är luddiga igen!

provmyste i min illgröna månssweatermys igår. det gick alldeles utmärkt. godkänd mysfaktor på den alltså. vad tror ni mc-tomas skulle tycka om den? typ längstast ifrån det exklusiva italienska jeans- och flanellskjortsstuket han säljer 🙂

ska nog försöka äta nu innan den här sidan gatans allra gulligaste unge vaknar..
tjinixen!

ps. zlatan spöade inte nån annan än sin självkänsla igår.

tre enkla sätt
jag och norton
5 comments Lägg till din
 1. Svar: Det är ju klart att varje liten unge är unik, precis som alla vuxna är unika, men det är ändå bra med lite erfarenhet för jag har inga yngre syskon så någonstans måste man ju få den ifrån. Men det dröjer nog ett bra tag innan jag kommer på barntankar. 10 år ungefär skulle jag tro. 🙂

  Det är jobbigt när det inte funkar att posta kommentarer som man skrivit. Jag blev lite förbannad både på skolans och på min dator innan pga av det.. :/

  Ha det bra!

 2. svar: Det är jobbigt att vara svartsjuk, men jag är det oftast i början av något, sen accepterar jag det och tänker att det är inget farligt. Men jobbigt är det ibland. 🙂

 3. Annamellita: surt sa räven när det inte funkar. försöker andas lugnt i en pappåse (som i hollywood) men det funkar inte. svär och morrar. men det funkar inte det heller. ”fyfyfy för trilskande teknik” säger bill. ”för taskig teknik”, säger bull.

  klok inställning du har till sotisheten. min har typ vuxit bort, men det händer att den nån gång visar sitt fula tryne å då blir jag bamsearg. på svartsjukan alltså.

  ang ungar. jodå. alla är unika. och sin egna är alltid unikast 🙂

  nu ska jag försöka sova!
  go’natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *