lilla gulligaste snorungen

är facebook bara
maali fyller trehundrasextiofem

snörvlar o nyser o hostar o är varm o mamman tycker det är görjobbigt  att inte kunna hjälpa. förkylningar är så jefla skitdumma för det går ju inte att bota dom… jag och mamsen (min alltså) försökte droppa lite koksalt i nosen på henne för att underlätta snorbortfall och därmed förenkla andningen och fastän det var otäckt för alla inblandade – kändes som vi försökte dränka lilla liten – så tror jag faktiskt det hjälpte lite för nu sover bäbin i sin uppresta liggsitter i köket. faktiskt utan att snarka!?

jag ska ju ha f-kursbäbisarna med tillhörande mammor här för socialiseringsfik på torsdag. men om eLi ska fortsätta vara sjuk är det nog inte så lämpligt att ta hem och smitta en massa bäbisar. får ställa in, eller byta lokal*. nåväl. låter det gå en dag till innan jag/vi¤ definitivbestämmer nåt.

nu har wallensvansarna åkt till lanzarote. låter överkomligt härligt! hoppas ni har det njut och mys!

tjinixen!

* får stackars annatonio ställa sitt STORMotell till förfogande nu igen…? men det blir kanske svårt eftersom karla-pappan ska tentaplugga.

¤ kan ju ta ett demokratiskt beslut med de andra f-kursarna. de ska iaf få veta att maali är sjuk.

är facebook bara
maali fyller trehundrasextiofem
4 comments Lägg till din
  1. jätte jobbigt med förskylda bebisar:/ Lilla Clara är inte alls förtjust i näsdroppar har fått använda de till henne ända sen hon föddes USCH! Hoppas lilla Söta EmmaLi blir frisk snart !

  2. ja blä… koksaltsnäsdroppar har inte visat sig vara eLi:tens bästaste vän direkt.

    tack för påkryningsönskningar! hon är piggare idag, men det tar nog ganska många dar till innan hon är helt frisk 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *