raKETen förkyld igen.

grått regn gör
det sa jonte

med hjärtat i halsgropen känner vi hur ket:en halvvägs till EmmaLis (och min) efterlängtade akupunktur plötsligt hostar å skuttar på sitt igenkännbara vis. va!! kan inte tro det är sant!!? två gånger bärgning och tre gånger fix: för samma fel? morr. när dom så var säkra på att orsak hittats (felgjort vid försäkringslagningen förra julen) byttes bensintanken ut (igen). dubbelmorr. hur vi iaf kom hem igår? snålkörde med varningsblinkers till närmsta avfart och sökte oss sen via mindre väg mot varberg. skulle vi bli stående med slocknad bil ville vi – säkert förståbart – till varje pris undvika E6.

lämnar tråkämnet och kastar mig in i ett nytt!

man gör besynnerliga saker som småbarnsförälder. igår skuttade mallís omkring i källaren på lolles med en illgråtande förstoppad dotter i famnen, uppmuntrande sjungandes hoppas hoppas hoppas bajset ner 🙂

på ovanvåningen pillar el-johan med installation av flygplanslampa i eLi:s rum. möjligen har han stött på patrull ty jag tyckte mig höra ett dämpat "shit" för en kvart sen. ser slantarna rinna kvickt till fakturan. men, iom att jag i sista stund ångrade snajsiga dimmern för vanlig, men gifvetvis extraste snygg, dubbelswitch frigjordes i ett nafs nästan enochenhalv elektriker- arbetstimme. erfarenhet? jupp. fast johan är en av dom bästa. tack för honom!

förresten. skabbhuset vid rondellen besitts ju för fullt av allehanda hantverkare. det går inte kvickt heller? att det tagit över två veckor att lägga nytt taktegel har nog en enkel förklaring: varje gång jag passerat sitter minst två killar där uppe å kontemplerar. vad tusan gör dom? beundrar utsikten?!

tjinixen!

grått regn gör
det sa jonte
5 comments Lägg till din
  1. ääh, hade någon klagat när jag lagade mat så hade jag spottat i ett glas, bett servitören ta ut det och hälla det i håret på kunden…

    kanske är därför jag aldrig kommer få ett jobb som kock. 🙂

  2. Annamellita: ojojoj! blir nyfiken! – å väldigt glad för er skull (för jag utgår från att det är en kul sak!)!

    LyckligMamma tíll Clara: äsch tjejen! du är värd all uppmuntran i världen! sug åt dig bara!!

    joel: du är vansinnigt uppfinningsrik (och med risk att låta tjatig: skojig!). hmm. våghalsiga kunder du får på massagebänken gissar jag 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *