söndag i morronrocken

det apseluta vuxenbeviset
dags för vaccin

har det varit efter middag på breared igår med lamm, kokekaffe, turbosprätt grädde* och schlagerfestival från göteborg. vi var hemma alldeles lagom i tid men vi har varit klubbade alla tre. mest jag? jag är hela tiden sjukt trött. är det istället för att drabbas av förkylningen resten av familjen smittats av?

maali har haft sin kanske gulligaste dag nånsin så hon och mallís har haft den allra bästaste dan! – utan mamman.. idel leenden och mys och tjöt och inte så mycket bajs heller 🙂

har fått ytterligare info ang hippan jag ska på. eller rättare sagt. hippan jag skulle gått på. två anledningar har fått mig att tänka om: 1) sexan kommer bli apdyr (tvååetthalvttusen?) 2) en av aktiviteterna bruden ska utsättas för är nåt jag inte vill vara med å betala för.

crescent har fått punktering. fick babybjörna till stan för fika med min mamma igår istället, men det gick ju precis lika bra.

ohoo! nu ska jag badas badkar!

tjinixen!

*hur skulle jag kunna veta att turboknappen inte var den jag släppte loss viftarna med?! å dessutom. dom har dragit in just den modellen av elvisp [ärligt!] eftersom fler än jag tydligen gjort samma misstag…

det apseluta vuxenbeviset
dags för vaccin
8 comments Lägg till din
  1. Haha, nej förstod inte heller riktigt meningen med dansara. Björn är väl en ganska känd komiker, har bland annat varit med i parlamentet 🙂

    Håller med helt sjukt tråkigt med spamm :/

  2. Sofia: ”känd”! ojdå. jag har missat nåt! men jag har ju spanat fram att han varit med i parlamentet. inte sett honom där dock. bra där också? typ sådär outstanding bra som igår?

  3. Sofia: ok. har tappat parlamentet lite. tycker det gjort sitt.. men om dom plockat in nya roliga människor kan det ju vara värt att börja titta igen?

    Emma: de nada 🙂

    A&K: kanske lite skumt. men fullständigt naturligt väl?!!

  4. Japp ny kamera har köpts 🙂 funkar utmärkt ! Skickar gärna bilder !! Du också? Clara börjar li lite uttråkad med att stå ut med mig hela dagarna så hon ( och jag ) undrar om vi kanske kan träffas i veckan ? Massa kramisar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *