syskon! men hur…?

tias pratade med
syskon? men nä...!

undrar vi men inte för länge för det är kvickt mellan mys, mat, gråt, björning och gos. nåväl. den tiden den undringen kan man säga. receptet hänger fortfarande på väggen och när det väl blir dags antar jag vi kan hålla oss några timmar till. annars är fler hedbertsar välkomna. antar jag? men för tillfället är det inte aktuellt (nån som hört det förrut? 🙂

att vara förälder är det allra häftigaste jag varit med om. det är också det mest förundrande, smärtsamma och oroande jag utsatt mig för. jag pendlar mellan himmel och hav och allt däremellan som liksom glöms bort när min vackraste lilla unge ler mot mig och jag är så förälskad att det gör ont. han fixade till det fint den som kom på hur allt ska gå till; sex är schysst, och resultatet ännu schysstare!

puss på er alla mina käraste (läsare inbegripet!)!

tjinixen!

tias pratade med
syskon? men nä...!
2 comments Lägg till din
  1. Jisses vad stor den lilla har blivit. Hon kommer ju ha forandrats hur mycket som helst nar jag kommer hem. Pussa lite fran mig!

  2. njo.. vi får väl hoppas att hon inte ser ut som en tvåmånading när hon är ett halvår! du kan ju följa hennes förändring här så länge om du vill – pluttar ju in foton nån gång då och då 🙂

    ska pussas henne!
    kul att höra från dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *