syskon? men nä…!

syskon! men hur...?
stuprörsjeans till min

alltså. såhär. igår var vi på aw hos alldeles nyblivna husägarna på hantverksgränd (bamsegrattis till finfina huset! värsta kapet ju!). där fanns förutom vår knodd även tjugofem andra ungar – nä. det var faktiskt bara åtta men det hade ingen kunnat tro. de flesta av dessa var i storleken en meter (ca 2-3 år) å oj vad det låter i den åldern. och inte bara låter. det händer annat också. en blev biten, fem av dom grät (turligt nog inte samtidigt), alla blev sockerchockade (åt chips och godis hela tiden), en spydde över två kvadrat vardagsrumsgolv, alla ritade på väggarna med tildes kritor ("bara idag och bara på denna väggen, barn!") och mitt i allt detta dracks det lådvin och en av mammorna till en sprallig, nyfiken, bråkig, lessen, glad tvååring var dessutom gravid… jag fattar inte? hur? å när och var (och varför!)? när vi kommit hem på kvällen och jag låg bredvid min ölstinkande make i sängen insåg jag mig vara rätt säker: emmali blir en alldeles perfekt lycklig liten tjej, även utan lillebror eller -syster…

jag är rätt säker alltså. höh! tills jag kanske ändrar mig 🙂

tjinixen!

syskon! men hur...?
stuprörsjeans till min

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *