tredje gången rytmik

den bruna billyn
det apseluta vuxenbeviset

höll på att inte bli nåt av… å det på tremånadersfödelsedagen å allt!

det började bra. jag och maali hade en gosig morgon där vi somnade tillsammans i stora sängen. gissa stolta mossan som lyckades få lessen gråtbäbi till lagd snarkbäbi på bara tio minuter! hon låg bredvid mig på en kudde och halvt om halvt sovande vaggade och sjöng jag för henne (å med "sjöng" menar jag egentligen hummhummninnaninnaööhöööh). jag kunde känna hur hon slappnade av å så kom ett snaark och eftersom jag var skittrött själv slocknade jag innan jag hann höra hennes nästa andetag.

efter en halvtimme eller så vaknade vi och ungefär där nånstans sket det sig. sen var vi inte på alls samma våglängd. trots att jag försökte med gos, ny blöja, mammas vackra röst, mat, mer gos, ny blöja igen, mer mat och mammas nu inte fullt så vackra röst så verkade hon inte vilja nåt annat än att vara lessen och missnöjd. till slut somnade hon iaf, helt utmattad. då passade jag på att kvickt crescentpaketera henne å skutta iväg till abf.

det var inte vår allra bästa rytmiklektion. om jag säger så.

EmmaLi tyckte det var bästast när det var slut och hon somnades gosigt i min famn. därför hann hon inte se finfinaste gåvan från karla som öfverräcktes efteråt! men hon tackar artigt och lyckligt när hon får se vad hon fick  🙂 hon tackar också för börsutjämning från mrmr och i förväg för fik imorron!

fortfarande sover bäbin i sitt vrålåk (på lolles) medan mamman dagbokar.
nu har mamman dagbokat klart!

tjinixen!

den bruna billyn
det apseluta vuxenbeviset
2 comments Lägg till din
  1. svar: nej det är jag inte 🙂 Men jag har mina sidor där jag håller koll.

    Jag tycker att de visat mycket fint!

  2. Annamellita: aha! var? oberoende eller officiell sajt? (hoppas det ar okej att jag snokfrågar)

    tycker själv att just köpenhamn brukar vara väldigt bra. stundtals iaf 🙂 som vanligt på mässor: ibland för mycket gammeldansk å för lite kläder!

    tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *