värsta gången babyrytmik

i gott sällskap
kaffet är slut

idag med två tredjedelars gråt, en sjättedels matning och en tolftedel leende. resterande var under protest godtagbart skoj. förmiddagens bvc-föräldragrupp med görintressanta mat-temat kom vi inledningsvis tio minuter för sent till, och sen var det tjugo minuters faktiskt ganska kul för att avslutas med en halvtimmes mer eller mindre konstant lessenhet. hann dock bara ut till hissen på väg därifrån innan ögonenlocken föll som plastrullgardinerna på charterflyget när filmen börjar. sen snoosades det görlänge med händerna vid öronen. tills rytmiken började då. blö 🙁

promenerade med min stalker i solen till abf och på vägen hittade vi nästan en handfull bilar med registreringsnummer TTT. borde inte det vara nästan omöjligt? olika märken var det på dom allihop också? blev så exalterade att vi skuttade om en kiosk och köpte delad trisslott (som vi glömde skrapa kom jag på för en halvtimme sen!). räknar med vinst på den. Tx3!?

i gott sällskap
kaffet är slut
2 comments Lägg till din
  1. Värsta för en, bästa för en annan! Hade gôrkul idag tills jag blev alldeles trött, då var det gossiage att gnida händerna i mammas famn. Håller tummarna att aktivitetsgkädjen infinner sig även på söndag, på-du-vet-vad…
    Lott förblir oskrapad i vagnen tills tillfälle ges. Känner hur vinsten liksom bara blir högre ju fler dagar det går…

  2. kan väl försöka synka morrondagen så att båda får bästaste!

    å efteråt skrapar vi storvinsten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *