anna wahlgrens ”barnaboken”

plaskande babyankan försökte
mina bloggande vänner

har enligt egen uppgift hjälpt hundratusentals föräldrar. det har den säkert. men jag är inte säker på att den hjälper mig. tappade nämligen förtroendet för niobarnsmorsan i botten när hon (i mina ögon) spydigt förklarar "det finns inga kolikbarn". nähä. "ingen idé att kånka omkring på ungen" mässar kvinnan , och fortsätter "mat hjälper mot allt" och så må vara fallet om det inte är just maten som är problemet; dvs förstoppning, gaser, allergi osv. jag blev så arg att jag inte öppnat boken igen. och det är nog synd för hon har bra råd. önskar att jag läst kapitlet om förlossning innan min egen. bara för att ha testat menar jag.

men nä. ett tag till: anna det-finns-inga-kolikbarn wahlgren får se sig morrad och fräst på. av mig. och alla andra kolikföräldrar.

plaskande babyankan försökte
mina bloggande vänner
5 comments Lägg till din
  1. Nej tyvärr har jag inte provat den här sidan, men tror inte det är några större problem. Läs igenom hur det går till om man vill skicka tillbaka returer och om det kostar något innan du beställer.

  2. Brr, släng den boken! Fattade aldrig hur hon över en natt kunde bli utnämnd till expert. Man behöver inte ha rätt för att man fött nio barn. Råden hur man ska tortera barnen till att sova ensamma är värst.

  3. Annaa M: gu’ vad skönt att du säger så!
    kanske inte ska slänga eländet, men läsa med ihopknipna ögon. vill ju egentligen veta vad det är jag dissar. men samtidigt blir jag så jefla arg…!

  4. Anna Wahlgren är en bluff! Hon har själv många barn och det är fullt möjligt att hon har ”god hand med barn” som man brukar säga. MEN det betyder inte att man är expert på alla barn och allt inom området.

  5. en stor kram och ett tack till f.d. kolikmamma. det är såå skönt att få medhåll av andra i samma situation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *