10 comments Lägg till din
 1. hahaha.. jag visste att du skulle komma och påpeka…

  hehe. och jag fattar inte vad du menar med svenske kocken, captain cook.. den här båten heter captain COCK… faktiskt 😉

  och jag kommer undan med det för att jag mutar folk… med snusk!

  och bloggen ser normal ut från den här datrn ocks 😉

  godkväll kära besserwisser 😉

 2. Hmmm, bloggen ser faktiskt lite underlig ut….när man är på startsidan. Brukar väl vara när man ändrat något i designen som det kan blir så.

 3. Texten har typ krympt eller nåt va?
  Till din fråga om hur vi hunnit med fyra barn på sju år: Det har vi inte! *skratt*
  De två äldsta (som är 9 och 7,5 år gamla) är mina sedan ett tidigare förhållande. Men nuvarande maken har varit med i bilden i sju år. =)

 4. Jaa självklart är det jätte snällt av dom, de är inet det jag menar, men nu när ”ryktet” har lagt sig lite grand så är det liksom ingen som direkt bryr sig längre..menar inte att dom behöver göra det heller, men du kanske förstår hur jag menar? Kul med snön som har kommit i alla fall:) .. Inte för man vart ute i den , men ändå myyysigt. Och ´tittar nu ut genom fönstret & i tvååker ser det ut som om de ska komma ännu mer snö!! Din blogg ser alldeles utmärkt ut Ullrika 🙂 Kram

 5. Hej!
  Jag har ju inte varit här förut så jag vet ju inte hur det BRUKAR se ut…men det ser lite konstigt ut:)fast fint också:) Du är välkommen tillbaks anytime! Hinner inte läsa mer heller nu, men jag återkommer:)

 6. nåt är garanterat fel här… vad jag (eller hustomten) gjort kan jag inte svara på – än – men sålänge tackar jag för hjälp att konstatera att felet iallafall inte bara syns på min dator.

  tjo!

 7. För mig ser allt på bloggen normalt ut tror jag. Eller alltså, du har gjort några ändringar va? Men det fungerar korrekt 🙂

  haha! Fan, jag har ju kännt till hur man gör såna GIF-bajsar. Tror man använder sig av Imageready. Du kan ju alltid kolla på http://www.webdesignskolan.se annars. De har information ang det hela 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *