årets värmerekord slaget

pappan hemma igen
min stalker är

och nu är våren nära! nya rekordet lyder 18,1 grader. fast iom blåset var det betydligt kallare i luften…

jobbästisen var och hälsade på mig och eLi idag!! såå roligt!! vi lyckades nästan luncha ihop också (annamaddah och maali smaskade ikapp, själv fick jag äta min mat lite senare – kall gifvetvis). fick gulligaste presenten också som nu pryder lampa och smeg i köket. bästaste överraskelsen verkligen 🙂 

tack!
bunny 1benny 2
bunny och benny har gjort sig hemmastadda

varit på röda korset-kurs nu ikväll. första hjälpen, tips och tricks, l-abc, hjärt-lung-räddning mm. verkligen mycket lärorikt. och nödvändigt känns det som.

nu måste jag mata min arga ovillig-att-sova bäbi,

go’nattjinix!

ps. till alla gulliga kommentarorer; hinner inte svara nu. gör det så fort jag kan!

pappan hemma igen
min stalker är
3 comments Lägg till din
  1. Jag kursar inte på RK, pröjsar bara medl.avg och månatligt småbelopp men jag ”kursade” på dansk mat-TV häromkvällen och lärde mig då att ingefära är bra mot kolik!… vad sägs om att köpa hem lite ginger-ale till Mallias och Maali till helgen? kan bli värsta festen och kvitt koliken på köpet? Överdriv nu inte bara och ge henne en stor pet-flaska med läskeblask det räcker nog med motsvarande mängd som far häller i groggen… 2cl?
    krams från doktor mrmr!

  2. t0tta: rekommenderar skarpt att leta upp nån som håller en sån! känns tryggt att ha lite koll. särskilt med barn omkring sig. dessutom, kunskap är makt! – och skapar knappast övervikt 🙂

    mr: känner till gingertipset. inte testat dock. än. kör nu med enveckaitaget-test. denna vecka är det magdroppar. orkade inte ha henne gråtande vid min barm ikväll så vi gav ersättning. nu sover hon som en gris? taskigt att jag inte duger ens till käk… mjau.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *