bäbin förvånade oss

en fördel med
det byggs mindre

en smula i förrgår när hon fick för sig att det var torsdag (veckobajsdagen) men idag var hon back on track och levererade enligt schema. gulligaste ungen gick väl ner tvåhundra gram ungefär. å byxorna blev för stora. tänk den procentuella viktnedgången på en vuxen.. då hade man jämrans fått sitta på dass en timme!?

när vi ändå är inne på bäbispåret: igår träffade vi 4/6 av favvomammorna på STORMotellet. karla skulle visa hur duktig hon är på att ligga på mage och jag tänkte då visa hur duktig maali är på att inte ligga på mage (hon snurrar runt) men min lilla nos var inte alls med på det och muckade gräl nästan genast och skallade clara så att bådas tårar sprutade. jag förklarade pedagogiskt att det där beteendet inte kommer bli uppskattat på dagis och då grät hon ännu mer – men egentligen tror jag det var mer på grund av tvånget att ligga på mage än över min pedagogiska metod.

imorse upptäckte jag att hon blivit en liten torris, och prickig på hakan, så medan hon sover nu har jag lurigt passat på att kleta åttatimmarskräm runt onappad mun vilket resulterar i reguljär missnöjdhet var femte, sjätte, nionde minut när hon vaknar till och märker att hon är napplös. men jag ser det positivt och tänker på motionen allt spring i trappan ger! – datorn här nere, bäbi där uppe 🙂

en fördel med
det byggs mindre
4 comments Lägg till din
  1. Ursäkta, men jag var faktiskt också med i leken och försökte hjälpa till genom att styra upp och stötta. Fast det är klart, Sötmaali vill kanske varken sitta i mig eller lutas emot – vad ska en stackars Bumbo göra? Samla damm? Tur att jag bor hos Karla som rumpvärmer mig en stund varje dag!

  2. äh.. skvallerbytta bingbong 🙂

    gullmaali bumbosar faktiskt lite varje dag hon också. typ några sekunder… inte tillräckligt för att värmas?

  3. Sorry för vårat första gräl där igår, men det va ju faktiskt du som började bråka först 🙂 Vi glömmer det!! Hoppas vi ses snart igen !! Kraam

  4. Clara: hihi, tur att du inte är långsint! å du har en tillgodo när du är sugen på att skallas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *