Brownies for dummies

Är det bara
Mattesnillen spekulerar visserligen

ihop med kaffe var vår (min) reservplan, men gästerna var imponerande förutseende så det blev stalkerfika med dubbel dos mumsbitar faktiskt. Eftersom jag varken är kak- eller bullmonster *ostbågar är min passion* hade omtänksamma stalkern fixat särskilt U-fika också i form av perfekt mogen melon. Sicka gäster! Tänk om alla man bjöd hem var såna? Ja. Okej. Om alla som bjuder hem sig själva var såna 😉

konstaterat: Nåt klur i nosarnas mallar är det. Tack alla som hjälpt mig konstatera detta! Har sökt proffessionell hjälp för åkomman så vi får se om det finns medicin mot för liten text och ……… förflyttad marginal.

Blev inspirerad av aspiranten och placerade mig framför PS3 och Call of Duty. Precis som förutspått sög jag fotsvamp och satsade därför på att hålla mig ur vägen samt låta grabbarna sköta grovjobbet för att sen storma in och slå i avgörande spiken. Detta var en taktik som tog mig genom hela två förvirrade missions (”vart f’n ska jag?”, ”är dom gubbarna mina?”, ”ojdå!” och ”kan jag plocka upp den här arbetslampan?” osv) men sen blev det tvärstopp i tv-kontrollrummet. Så när M kom hem med käket (jupp, söndags-takeaway) satt jag framför Vännerna på Femman och flabbade istället. ”Insett mina begränsningar” var förklaringen som godtogs utan kommentar eller ens antydan till flin. Han är gullig maken.

Imorron förmiddag första gången mammarytmik. Hade tänkt leta fram gymkläder nu och sen skutta i säng men det blir sängskutt direkt för att skapa bästaste förutsättningar för att ta mig nya veckan an med glatt mod och ny energi!

Tjinixen!

PS. Skratta inte, jag visste inte förrän idag att Piratvikens logga bl a är ett kasettband över korsade benknotor. Humorn är ännu icke död i fifflarsläktet!

Är det bara
Mattesnillen spekulerar visserligen
8 comments Lägg till din
 1. sidan ser bra ut från skoldatorerna också… men lycka till med skiten ändå 😉 och vänner är en helt underbar humorserie, en av de få faktiskt..

  och hehe, en tvilling.. kan man köpa såna någonstans eller?
  ebay?

 2. Suck…dessa tv-spel! Vi köpte Guitar Hero 3 till sonen och mig (så vi skulle kunna spela något tillsammans) Detta har slutat med att han spelar i princip alla låtar på expert-nivå medan jag suger! Kul!

  Angående fotografierna så är de perfekta från början…har inte ens installerat photoshop 😉

 3. HAHAHHA! ”generation muskelsjukdom”. Det var så vackert att jag bannemej ska förtydliga det hela till det.

  Men du måste förövrigt se det genom mina ögon. En 80-talist som är uppvuxen med att cp är man om man är korkad. Inte om man är gravt handikappad ;P

 4. Nu måste jag ju baka *sugen* *S*

  Jag ska sarta en ny kategori med gästbloggare. Ska ha typ en i veckan och håller på att sammanställa och bocka av en önskelista.. Du ligger med på den.. Vill du? =)

 5. Men om man aldrig blir bjuden så måste man väl bjuda in sig själv? Eller? Eller ska man liksom avvakta tills den andra gör nåt? Då blir man ju ansem jö! Gott och trevligt var det iaf. Ses på Grappa!
  PS Kom dock på att fixa barnvakt inte bara är nåt man säger utan det innebär alltså att jag måste lämna bort mitt barn? :-O Hmm, måste nog ladda för det…

 6. Hanna: kor är okej. men gillar dig och joel mer än kor.

  joel: eBay funkar. eller kanske ”Twins” som säljer t ex träningsmaskiner och muskelvibratorer på tv6 dagtid.

  Satu: kolla så inte sonen fått bästa gitarren. när jag spelar mot folk roffar dom alltid åt sig bästa kontrollen.

  scream and shout: hrmpf. jadu. som sjuttiotalist tar jag det som en man (fast jag är kvinna) och låtsas inte om att du på ett vis fet-insinuerar att jag är typ liksom hur jefla gammal som helst! hurrududu. nämligen! för på min tid var ”cp” OCKSÅ ”dumihuvet”. tills jag fick skäll av fröken en gång på lågstadiet och sen dess har jag inte vågat använda det uttrycket! för öfvrigt är jag själv också mycket nöjd med mitt muskelsjukdoms-förslag. tänk att vi tycker samma, fastän det skiljer en hel generation oss emellan 😉

  t0tta: baka? äh.

  Stalkern: men mjau. jag bjuder väl *funderar oroligt och kommer på att jag kanske aldrig gör det för jag räknar med/hoppas på att du kommer ändå*!?

 7. Skäms inte, du bjuder, men som kategoriserad stalkare känner man att man måste hugga till lite ödmjukt ibland… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *