Dålig lokalkännedom är

En träningsvärksavsaknadsförklaring är
Janne Josefsson gjorde

väl okej, men precis som vid felstavad litteratur, trycksaker etc tycker jag det är kasst när korrektur är överskattat! Jag hittade denna skylt vid en parallellgata till den den hänvisar till: det är väl inte överdrivet positivt att inte känna till adressen på vilken man bygger? – på Snidaregatan 🙂

(det är samma företag som byggherrar renoveringshuset jag försökte
få min bästis att köpa bortanför oss och som jag skrivit om tidigare!)

Årets första solglasögonpromenad idag och det såg säkert görskumt ut med solisar under luvan men den lite konstiga vårvintervärmen [egentligen kallt som fasen men i solig lä alldeles underbart!] kräfvde dessa båda attribut och jag njöt nåt alldeles oerhört under den klarblå himlen! Såna här dagar är det så lätt att leva!

Passerade höghusen på Söderhöjd och fascinerades över hur väl arkitekterade och planerade de är! Snygga hus, och i sin omgivning syns det knappt att de faktiskt är 14 vångar höga. Eller är det mer?

image455
havsutsikten däruppifrån är avundsvärd!

Snålheten bedrog mig när jag lämnade Coop-butiken på Apelvikshöjd utan planerade köpet eftersom jag tyckte varan var för dyr där. Skuttade in på Willys istället och satte i halsen när jag såg att priset hos dem var högre! Ha! Jag fick iaf möjlighet att jämföra kö-kultur och folks allmänna beteende på två olika butikerna. Exempelvis: log mot alla jag mötte och registerade hur många som besvarade min vänlighet. Till min förtjusning uppstod sen exakt samma situation med långa köer och en ny kassa som öppnades precis framför nosen på mig. Coop-kunderna vann stort här. Roff-pellarna på Willys hade ingen respekt för turordning utan kastade sig handlöst fram till den nya kassan. Lite skrattretande faktiskt!

Nu snabbt soffgos och sen snark.
Tjinixen!

En träningsvärksavsaknadsförklaring är
Janne Josefsson gjorde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *