en dålig dag

vinter igen! trodde
jag måste köpa

har det utan tvekan varit.

det börjar med att vi vaknar en åtta-tio gånger inatt av snurrande nappspottande bäbi. framåt morgonkvisten är nappspottande bäbin så snorig att hon nästan inte kan andas.

framåt middagstid håller jag på att skapa katastrof när jag glömmer en kastrull på spisen. i botten på kastrullen ligger en smält hög av napp. fy bubblan var rädd jag var då. tur tur tur att det inte blev värre än en förstörd favvo-kastrull, och kanske en lite förstörd spishäll. det känns dock som ett billigt pris att betala jämfört med en eldsvåda.

vidare. utebelysningen vid soptunnan hänger sen ikväll på halv stång efter att ha träffats av en från eLi:s fönster nerslängd blöja (vi brukar kasta ner dom direkt istället för att samla dom i stinkande blöjspann först). m siktade bra, och träffade. skickligt.

sen kräks maali ner en smula soffa och babybjörn. samt ganska mycket pappans tröja. men inte ett dugg på sig själv.

å dagen är inte slut än…

ser verkligen inte fram emot natten som lär bli tuff med ett litet barn som knappt kan andas för allt snorigt slem. morr spott och fräs.

vinter igen! trodde
jag måste köpa
9 comments Lägg till din
 1. jag får alltså inte vara ironisk?

  shit, du gö det svårt för mig.. hahaha

  Det är ett seriöst problem, jag kan inte få min röst att låta normal 🙂

  förkåter du mig ändå, även om det slinker ut ettt lite ironiskt ord då och då?

 2. jodå, kan jag nog. är inte omöjlig! nåt litet ironiskt då. men då får du lova att åtminstone NÅN gång kommentera nåt jag skriver om!! kan hoppa upp och sätta mig på att du inte läst ett endaste av mina inlägg?

 3. haha jo du har en poäng där men hon var så fruktansvärt tråkig och skum att det nog inte ens är värt det. Du förstår.. hon fattade inte att hon var pinsam! Hon tyckte tvärtom att vi var galet pinsamma som bara satt på stolarna och inte dansade 😛

 4. okej.. here we go… Jag tycker att du har en mycket smart unge där som förstår sig på att träffa i prick på allt annat utom sig själv.. måhända en framtida prickskytt?

 5. Förstår dig, Clara har vart jätte sjuk i helgen med 🙁 .. Usch!! Så tycker man såå synd om dom för dom vet ju inte vad dom ska göra, små sötnosarna !! Hoppas eLi kryar på sig 😀 Kram

 6. Usch, hoppas morgondagen blir bättre då!
  Förövrigt så måste jag bara meddela att jag har men för livet när det kommer till nappspottande bebisar. Min syster var nappbarn, och varenda morgon så vaknade man med inte en, utan minst två nappar innästlade i håret! Åh så ont det gjorde att ta ut dem 😮

 7. Det var inspelningen till Kanal 5s nya program ”sanningens ögonblick”. Det har gått lite reklam för det på tv, men nu har de nog inte kört den på ett tag. I alla fall; en person ska svara på 21 väldigt personliga frågor om sig själv och har chans att vinna 500.000 kr. Jag har gjort en längre beskrivning i ett inlägg i min blogg om du vill veta lite mer 🙂

  Ja, det var väldigt kul! Vi är ett speciellt folk, haha. Hoppas du haft en bra helg!

 8. haha.. hävdar bestämt att ipodmuisiken i ett öra är ännu värre..

  ett av dagens i-landsproblem.. men ja, fan vad jag stör mig på det..

  och min syrra spydde rakt i munnen på min styvmorsa när hon lekte flygplan.. Jag har aldrig skratta så hårt i hela mitt liv..

 9. Befarar det värsta – var det den supersnyggaste hallonröda nappen som inte längre är en napp? Hur skall jag tolka detta?

  Dyra påsar till gratis blöjspann verkar ju löna sig… Behåller vårt system.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *