6 comments Lägg till din
  1. Hehe, mina barn fyller 12 och 9 år… Och jag dricker ingen alkohol alls längre.. varken öl eller annat.. men läsk dricker jag… både ur glas och flaska.. Även bubbelvatten på flaska.. Det känns nästan knäppt att hälla upp i glas om man köper det på halvlitersflaska =)

  2. Petra: vi verkar ha lika samma bra smak 🙂 schysst!

    t0tta: dricker också fånigt lite numera (graviditet/amning…) men i lördags var jag på bröllop och ivrigt påhejad av bordsgrannarna gick jag efter socialstyrelsens nya ”regler” och pimplade i mig en liten smula vin – ville ju kunna skåla efter alla tal och övriga upptåg å då kändes loka rätt trist. det hade nog varit en smula galet att dricka direkt ur flaskan i det läget så jag höll mig till glas. annars håller jag med, bubbelvatten dricks direkt ur flaska, om den är mindre eller lika med en halvliter.

  3. scream and shout: hmm. anar att en dos av nån som heter t ex joel och hans ironi kanske smittat av sig en smula 😉 fast jag är blåögd så, tack!

    ang din outfit: väntar med spänning!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *