En träningsvärksavsaknadsförklaring är

"Skräpkod" var enkla
Dålig lokalkännedom är

på sin plats förstår jag för det är inte så att jag maskade minsann!:

Ganska många av övningarna i gårdagens mamma-barn-gympa var nästintill omöjliga att fixa med sitt medhavda barn nånannanstans än bredvid sig på golvet å eftersom mitt barn sällan är av typen ”ligga bredvid på golvet” så blev resultatet därefter. De rörelser vi båda framgångsrikt kunde delta i var snälla armhävningar över lycklig Maali! samt benövningar (böjning, utfall etc) och med tanke på min forna kolikbäbi gung-gung-gunga lessna bäbin implicerar de sistnämnda muskler jag redan tränat dagligen sedan fyra månader tillbaka…

Första halvtimmens core-träning avlöstes av yoga som säkert är bamsebra för otränade mammor, men EmmaLi var trött och irriterad och inte alls intresserad av nån bamsebra träning. Fick visserligen möjligheten att lämna henne i vänlig receptionistas vård efter ett tag och kunde på så vis fokusera på sista tio minuterna, men ööh… jag är inte bara otränad utan också skrattretande ovig så det blev inte så mycket av mina solar, livsträd och hundar och allt vad det vad vi skulle åla oss fram i/till.

Men! Nästa gång har jag bokat babysitter för hela passet så då jämrans ska det mamma-barn-gympas – utan barn måste det ju funka finfint?

"Skräpkod" var enkla
Dålig lokalkännedom är
21 comments Lägg till din
 1. Erbjudandet gäller i allra högsta grad och jag är superglad för att du tackar ja =)
  Tanken var att min första, skulle vara min kille, som ju inte har en egen blogg, men nog har en del att säga om oss.. Men just nu verkar han lite off.. p.g.a nattarbete. Och jag har inte bestämt mig för hur ofta jag ska ha en gäst.. Tänkte först en gång i veckan, men det är för länge.. Ingen orkar vänta… Vet inte om två i veckan är lagom.. Beslut, beslut *S*

  Men jag är helt salig.. Än så länge är det bara en som har tackat nej, och det är en j-a ära att så många riktigt roliga personer vill gästa.. Jösses vad jag babblar *skratt* Jag gör det när jag är glad =)

 2. Hehe, ja, men det var inte så konstigt.. Först HADE jag PMS, visade det sig.. Sen fick jag mens för första gången på över 3 år.. Är man bortskämd med att slippa, så är det minst sagt drygt.. Sen har det hållt i i snart 2 veckor.. Börjar nästan fundera på om det inte är ett tidigt missfall och inte alls mens… Sen sinade kassan till totalkatastrof, samtidigt som banken strulade så jag inte kunde få pengar och jag har barnen i 1½ vecka.. Och så gick ju min kaffekokare hädan… Och så saknar jag B…

  Hmm.. När man tänker efter, så har jag varit relativt glad *skratt*

 3. jo, dom flesta är rätt blyga men med tanke på att det finns 3 miljarder asiater så finns det ju oxå ett och annat undantag ;D

  och epitetet milf tycker jag endast är en komplimang.. det ska du inte vara rädd för att kalla dig själv..

  jag är för övrigt en jilf… joel i’d like fucking ;D

  och lycka till med barnträningen
  😀

 4. men für tüsan joel.. min morsa läser min blogg!!!

  fast. tack!
  och du är rolig. kan jag få va en uilf då? för min man alltså… 🙂

 5. hahaha.. du inser att din morsa gjorde dig va?

  alltså har du inget att skämmas för här inte.. nu ska vi sträva framåt inte bakåt.. och att kalla dig för uilf ingår 😉

 6. Hihi..jaa,,,det kan vara så:)Fjortis är ju ingen ålder- det är en livsstil. Men vänta….menar jag att jag är en fjortis??? Nääää…. jag var inte ens fjortis när jag var fjorton…. 🙂

 7. Yes! Jag är inte någon hyperfeminist, men jag tycker ändå det är fel när folk uttrycker sig på det viset! Läste du artiklarna?

 8. Haha! Egentligen menade jag de spelare som helst enkelt bara ser oförskämt bra ut, men din varitant fungerar också!

 9. Ja, vistt är katten fin?! Hon har världens mjukaste, lenaste päls. Dock vet jag inte vilket sort det är… Vill du att jag ska fråga min kusin?

 10. Ajdå inte bra att du inte kan sova, men hoppas du har somnat nu, och även vaknat kanske?:P Hehe .. Ja de va as kul att träffas tycker jag allt !! Hur är det med Lilla Eli? Clara är hos sin pappa nu, och jag saknar henne en del, menhon kommer snart hem, men toffel mamma som man är så är de lite svårt att vara utan sin lilla prinsessa ! Så när hon kommer hem ska jag pussa på henne jätte mycket.. Haha så nu vet du det !! haha (Rastlös) Kram

 11. NEHE du, så lågt sjunker jag INTE. Det finns nog med Blondinbella wannabies i bloggvärlden.

  Ha en bra kväll!

 12. Jamenjoo…eftersom jag är ledig imorron och blogg.se skall förvandlas till det bättre så tänkte jag faktiskt ha lite framförhållning :-] Hehe, jag är så jävla organiserad så det är sjukt!!!! Men det är faktiskt också ett resultat av ett liv med migrän….planering is the shit!!
  Trevlig TORSDAGKVÄLL på dig 😉

 13. Hm…nja…jag har bara hunnit med EN genomlyssning. Jag skulle nog spontant säga INTE femma… men bättre än det förra:) Tror det har potential…men det brukar ta ett tag innan de sätter sig för mig. Jag gillar mest ”glad-låtarna”… som ”Ramlar” och ”Kom igen Lena” mfl.

 14. tyckte också de va konstigt men de gör dom tydligen på siba i kungsbacka 😀 men jag tackar o tar emot 😀 hälsa Mattias & EmmaLi 😀 Kram

 15. Shit vad ambitiös du är! Rytmik, gympa och allting. Jag var en gång på en träff med andra mammor och barn på bvc om språkutveckling. Det var allt! På tre barn. Förutom de vanliga bvc-besöken. Men det var en bra träff som vi hade nytta av.

 16. Oj så mycket kommentarer! Jag kan inte svara på alla för då blir M galen för att det tar sån tid…

  Kan sammanfatta; fjortis har jag faktiskt aldrig varit för det fanns inte på den tiden, har inte läst fotbollsfrun (fast spanat lite nu idag och hon verkar skojsig?), planering är överskattat (av oss som ingen har!), Håkan är inte min kopp te men kanske kan bli? och njä. Inte ambitiös. Men jag går på bvc också 😉

  tjenixen alla vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *