Erbjöd mig generöst

Vi kunde äta
Nu åker vi

att NäsFrida förkylde maken som snorar, snyter och nyser sig värre än värstaste snorungen. Han avböjde vänligt. Kom då på bästaste knepet vi lärde oss på röda korset-kursen om näsblödning (det är ju typ lika samma som massivt snor-rinn) och minuten senare ynkade stackars Mallís omkring med en ituklippt tampong stl mini i vardera nosborren 🙂

– att lägga till i listan över saker jag måste skaffa, punkt 4): en sax, och ett paket ob mini

För tillfället snorsnarkas det i kapp i sovrummet och jag ska strax göra Body Shop badskum Papaya sällskap i badrummet = egentid som heter duga!

Apropå egen tid: vi har lyckats bosätta oss bredvid historiens gulligaste granne som på alldeles eget bevåg skuttade iväg på en liten promenad med sovande bäbin för att vi skulle få möjlighet att fixa lite hemma… han såg hur trötta vi var… borde det inte kamma hem förstaplatsen på Dagsens O-Ego?

Vi kunde äta
Nu åker vi
4 comments Lägg till din
  1. Tamponger i näsan!!? Fattar du vilken tur du har som inte har henne på förskola ännu??? =) Du hade garanterat fått ”blicken” av fröknarna vid hämtning haha!

  2. Ah! Blicken hos den av påhittigheten imponerade förskolefröknen menar du då gifvetvis? 🙂

  3. haha neee det är inte o-ego. Att få gulla med en söt liten bebis, vem vill inte det?? Jag hade defitivt erbjudit mig att göra samma sak, flera gång. bebisar är så söta ju, och ännu bättre när man får dem till låns istället för livstid! 😉

  4. Hanna: du är så himla gullig girlie! men, alltså. det är en grej som inte går att förstå/förklara innan du har egna barn. för. NEJ! det är inte bättre att ha dom till låns!! jag LOVAR att du kommer säga ”aha, NU förstår jag!” om du blir mamma nångång!!

    – och ehum. jag kan ju faktiskt förstå hur du menar (för fram tills för ett drygt tredjedels år sen var jag också barnlös) och: njo, du har en poäng 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *