Fattiga, men inte

Nu åker vi
Sjukdom är förklaringen

fullt så fattiga som vi faktiskt kunnat vara om jag inte haft sån våldsam självbevarelsedrift, lämnade vi Freeport med förättat ärende. Exakt den önskade kastrullen gick tyvärr inte att få tag på (i lagom storlek och med praktiskt häll-lock) så det blev två* andra (i annan men också lagom storlek och utan praktiskt häll-lock) istället. Innan jag hann lämna butiken blev jag påhoppad av några kiwi-lyktor i köksmatchad färg, och för att hindra fler prylar från att övertala mig till ytterligare shoppning galopperade jag kvickt över till Borås Cottons halva priset/ägarbytes-outlet där jag fann mig tvingad att köpa ett bäddset till Maali. Sen skyndade vi fortaste fort till bilen och jag körde sen o-ullisigt lagligt hem till sjuklagd make och matning av stensovd raKET-vaggad bäbi.

Ergo, förutom att jag varit omringad av sjuklingar har det varit en riktigt gosig dag! Alldeles strålande soligt – som prolog till stundande snöovädret?!

Så är det väl helg nu då?

Kärvänliga påskpussar till er allesammans!

*Turligt är att maken inte är en av mina nosar:s allra trognaste läsare för då hade han troligen satt snoret i halsen när jag erkänner att en av kastrullerna har ett ordinarie pris på niohundra spänn. Men oj va fin den är!

Nu åker vi
Sjukdom är förklaringen
10 comments Lägg till din
 1. Kul att komma iväg någonannanstans än Varberg & shoppa lite. EmmaLi fortfarande sjuk?! Hoppas ni får en trevlig påsk allesammans!! Kram

  P.s läs gärna min nya blogg. Har fortfarande Clarasdagbok kvar och skriver i den. men tyckte de va kul att ha en egen !! Kram

 2. hahha det tänkte jag inte ens på!
  glad påsk på dig förresten.

  Vad gör man förresten under påsk? Vet inte. De har inga påskägg att ge bort här nere. Bara massa massa choklad.

 3. Jag var ju tvungen att se efter vem du är, eftersom du skrev att du hittat tillbaka till mig… flasknosen? är det du?
  I så fall har du bytt layout rejält…

 4. Petnoga: ehum. not anymore. hihi! tack!

  Sofie: har kollat, fin! eftersom du är på både blogg.se och blogspot nu så kan du ju jämföra vilken portal som är ”bäst”?

  t0tta: jotack. satt igår till klockan hur-sent-som-helst och försökte få ordning på min blogg-tillvaro. kan ana att vår irritationsnivå var på samma ställe? morr. försökte lägga ett svarsinlägg till dig men inte ens det gick. världskass.

  Hanna: nä, det är väl alldeles självklart! nja. vad gör man i påsk? mumsar ägg? och choklad! så lite påskstämning kan ni väl få på andra sidan också!

  Bloggblad. har visserligen bytt ganska rejält, men nån flasknos har jag aldrig varit!

 5. eller hur!
  har hittills bara testat att koka ägg. och/men jisses sicka go’a ägg det blev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *