6 comments Lägg till din
 1. jo, har läst Alkemisten också men den tyckte jag inte riktigt lika mkt om. Jag rekommenderar dig iaf att läsa Zahiren – riktigt grym!!
  Jaha tack, gud vad kul med ett boktips. Ska absolut kolla efter den!
  Snygg takkrona förresten:)

 2. Vilken snygg ljuskrona måste jag säga, massa häftiga saker ju !:) Ja hoppgunga är roligt tycker Clara i alla fall. Ni får komma hit och prova nån dga om ni har lust ?:D.. Kram från Sofie o Clara

 3. först, tack ni som ackrediterat lampan! gillar den själva såklart, å den passade plånkan bättre än den jag hittade först – för dryga tretusen riksdaler…!

  t0tta: håller tummarna… 😉

  Mia: hmm. om du inte gillade alkemisten kanske du inte tycker om vindens son heller? lite samma stil tycker jag. men ge den en chans iaf! jag ska gemig i kast med zahiren så fort möjlighet ges. bokrean kanske?

  Sofie: det hade varit lyxigt att få provhoppa maali:n. jag menar, det gick ju bara sådär med bumbon… 🙁

 4. kostade den så mycket, eller fanns det en annan som gjorde det? den va mkt fin iaf !:) , Vi kan ta tvååker en annan gång!! Men hade vart kul om ni hälsade på nån gång 😀 alltid välkomna i min lilla lya !:)Förresten jag har undrat länge vad villa morkulla betyder? 🙂 .. Pussa EmmaLi från oss 🙂 Kram

 5. jösses! nänä! den vi INTE köpte kostade så mycket..

  kommer gärna och hälsar på! alltid skoj med utflykter!

  namnförklaring: vi bor på morkullegatan, fastighetsbeteckning morkullan 6 = villa morkulla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *