God Jul! önskas

Jag hör till
Är det bara
från påskdagsfirarna på Morkullegatan!
Vi är nog inte de enda som har skojat om det i flera dar? Och nu är äntligen den gamla årligt ställda frågan inte bara besvarad utan också ett bevisat faktum: "julen varar väl till påska?"! Jupp jupp! Att den gör 🙂

Middagsgästerna får skotta fram bilen för att komma hem…
image445
…det är mycket snö vid E:s vänstra ben minsann!


Så här mycket snö har jag inte sett på flera år…
image446
…å så kommer allt på några timmar – sista veckan i mars!?


Notera Skodabaken framför vår snö-inpaKETerade bil!image447

Tyvärr kryper kvicksilvret över nollstrecket under natten gissar jag. Fortsätter gissa att vi vaknar upp till slask imorron 🙁 Men fram tills dess njuter jag av min vita vackra trädgård! Och just nu; oj vad det kryper i snöbollsarmen!! Fast nä. Vi ska gå och lägga oss…

Jag hör till
Är det bara
3 comments Lägg till din
  1. Åååååååå jag vill också ha snö! Tycker faktiskt det ser jättemysigt ut 🙂

    Du skulle vara veta. Solkräm sälja som bag in box. Helt extremt.

  2. Nej, den ser lustig ut här med. Inget illa menat men det är lite svårt att läsa. Bloggenasså

    På tal om inlägget: Samma skämt har vi dragit, nu orkar man inte skratta åt det längre. Snarare gråta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *