Inuti påskpresententspaketet låg

en påskpresent till
Vi kunde äta

en rolig mössa och en praktiskt men också snygg sickelscarf!

Efter lyckade lunchen (beskrivs ovan) packades bäbin in i bilen. Vi körde först till Babyhuset för att botanisera bland deras Trip Trap-stolar (kan man sitta i Bumbo kan man sitta i Trip Trap!)  och åkte därifrån med hörselskydd, vantar och löfte om bra pris på kusin-begagnad Stokke. Färden gick sedan tvärs över vägen till sopstationen där bland annat säsongens ranson värmeljusbehållare nogsamt lämnades till återvinning (Ergo: en smartare container för ändamålet bör plockas fram – snarast…! Det mesigt lilla hålet gör ingen lycklig. Särskilt inte den som eldar mycket värmeljus.). Slutligen fick raKet:en sträcka ut på vägen till Lampfabriken i Hunnestad där ny belysning till garagenerfarten hittades. Och hela tiden lyste solen som besatt genom en repig framruta!

Slutsats: förutom att Mallís blivit görförkyld har det varit en mycket lyckad dag! Fler såna önskas!

en påskpresent till
Vi kunde äta
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *