isbitspromenad med aurells

städat i köket
lillebror har tourettes

från prag har vi varit på. gick ner mot havet och efter en ganska lång stund vid lekbåten i societétsparken vandrade vi strandpromenaden fram. i hagel. från soligt blå himmel?! kallt som f*n var det iaf och jag var flera gånger avis på maali i vagnen.

morronen = kass, med tre timmars gråt. förutom en sammanlagd kvart i babybjörnsitter var kiddo bara glad när hon blev buren. så då blev hon det. buren alltså. natten var också skit. eLi vaknade fyra (eller fem? har inte så bra koll) gånger och hade ont på sig. matning således. sen semaforbäbi ett tag tills hon somnade gosigt. och då var jag gifvetvis pigg.

nu är vi på lolles och emmali charmar kostymkunder 🙂

ikväll födelsedagskalas hos min farfar!
tjinixen!

städat i köket
lillebror har tourettes
3 comments Lägg till din
  1. Hej

    Jag har startat en namninsamling för att försöka hjälpa en ung familj (min bästa väns syster och hennes man) som inte får spendera sista tiden i livet tillsammans på grund av kommunen. (Mannen i familjen är svårt cancersjuk) Snälla skriv på, ditt bidrag betyder mycket! Tack på förhand, MVH Linn

  2. Ååh inte kul att hon är ledsen bebis 🙁 Stackars dig & EmmaLi att hon har ont !! Hoppas det blir bättre !! Extra många Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *