jag gillar kommentarer

mannen med sting
fyramånadingen eLi firades

på det jag skriver såklart, men… göta petter. har "gnällt" om det förr, men rätt så få av dom jag får har ju faktiskt med det jag skriver att göra? att önska mig trevliga dagar är bara genomskinliga snälla-titta-på-min-blogg-så-jag-får-upp-statistiken-fiske. fånigt. och jag är ingen fisk som går i det nätet. bara så ni vet.

mannen med sting
fyramånadingen eLi firades
3 comments Lägg till din
  1. vilken fin blogg….

    nej. jag ska inte dra det tråkskämtet eftersom alla drar det..

    men om jag skriver att jag har slängt in en nakenbild på mig själv på bloggen där jag visar hela
    paketet… kikar du förbi då?

    alltså, jag har inte gjort det, men skulle du kolla i så fall?

  2. Jag är som sagt inte säker. Men om han är det, så kommer det ju med all säkerhet ändåst ligga uppe på youtube ett par timmar efter sändning. Ingen större miss med andra ord ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *