Kan inte låta

Vem var först?
Sämstaste babyanksmamman gnyr

bli att vara totally oseriös och länka till det mest insiktsfulla inlägg jag läst på denna portal på ett tag.

På förekommen tanke har jag kommit på att jag nu är som dom mammor till nästan femmånadingar jag nån ynka gång under tiden som pre-förälder i smyg kallade "tråkiga och lite gnälliga": livet som mamma är obeskrivbart underbart och jag är f’n inget annat än mat och jag vill bara sova, lägga mig ner och sova i hundra år!!. Tur att veta att ingen är unik. I alla fall inte jag… Fast min bäbis är gifvetvis otroligt unik! Unikast 🙂

Trött är jag iaf. Bådar gott inför sommartiden som inatt snor ytterligare en timme av min dyrbara sömn…

Mina SAAB-grannar är nog slöast i stan. Flera gånger om dan ser jag dom åka iväg på femminuters-trippar och kommer tillbaka med allt från nästan tomma påsar från Statoil till blomsterkvastar i Kvantumomslag. Synd att veta att inte alla bryr sig så mycket om miljön.

På Philip just nu Kustbevakarna. Har skrivit om faståkande pellarna i den serien förr å kan inte låta bli att göra det igen. Jag förfasas över hur mycket imbicilla idioter det finns. Att tro att lanternor är till för att ”ni inte gillar att vi kör i mörkret” (ni är här alltså kustbevakningen/sjöpolisen) och inte för att det är farligt att inte synas är ungefär lika puckat som att tycka man efter ”två öl” är en bra båtchaufför. Skrämmande att se är också alla bortförklaringar och ilskna utbrott. Hoppas de ser sig själva på TV och skäms ögonen ur sig. Fy. Skäms.

Apropå TV. Tittade på Let’s Dance igår. Röstade också men säg det inte till nån. Höjdpunkten, förutom punkiga showdansen, var när Jessica efter att ha redovisat att de fått en miljon röster förtjust piper ”Vi engagerar verkligen hela Sverige!”. Jadu. För i Sverige bor en miljon. Och ALLA tittar på Let’s Dance. Jag morrade i soffan (”Håll du dig till dina travhästar”) och det har ingenting med hennes fagra yttre att göra. Apselut inte.

Nu ska jag pussa på min unika bäbi!

Vem var först?
Sämstaste babyanksmamman gnyr
12 comments Lägg till din
 1. Hehehe, nej jag är inte heller unik.. I synnerhet inte enligt Joels lista.. Jag ligger först i hans tanke på ”Joel o co-listan” *skratt*.. Näst efter honom då, givetvis =)

  Dra mig baklänges.. Jag ÄR glad idag också *S* Asgarvade åt filmen.. Tänkte slänga ihop en ”trailer” men blev brutalt stoppad av saknad programvara.. Illa, illa *S*

 2. Alltså, jag är nog den enda människa i hela världen som tycker att det är helt ok att gnälla! Varför skall man inte få göra det?? Det är alla människors rättighet att klaga över alla i-landsproblem som finns! Honey…gnäll så mycket du vill!!!! I love it! Kram

 3. HAHA, den som ändå visste. Skulle gärna vilja tro att hon inte finns på riktigt. Men tyvärr så är nog hennes blogg på riktigt. MÅste säga att den är sjukt underhållande. På det faktum att hon själv inte inser hur rolig den är. Hon är seriös som på begravning. Stackars kvinna.

  Ha en bra kväll!

 4. NAAAAAW NAAAW NAAAAW!!!!

  Jag bugar bockar, tackar, kvider, rullar mig i sanden, studsar, äter (av någon anledning), skuttar lite till

  och Tackar igen för en mycket härlig uppskattning.

  Tack

 5. Hmm… bli fin efteråt och vara ful undertiden.. eller vara fin undertiden men inte vacker sedan. Svårt val det där med spinningen. Jag kanske får äta mer hamburgare så min naturliga vaddering bättrar på sig?

 6. Hehe, man får sova när man dör… =) Fatta vad trött och flummig (och sjukt lycklig) man är som fyrabarns-morsa! Som demens fast bättre. Typ.

 7. sv. Förlåt för att jag inte har svarat men jag har haft fullt upp hela lovet.

  Ringarna är i silver, som jag tycker mest om, men sen när vi ska köpa nya när vi har mer pengar så blir det troligen i vitt guld. I ringarna står det 060421 AE & SS 010308. Det datum vi blev tillsammans och när vi förlovade oss.

  Ha det bra! Kram 🙂

 8. Satu: nja. det är la okej att gnälla när fog finns. men det gnälls på tok för mycket och ofta. anser jag! fast det är väl för att jag tycker det är så jämrans trist med negativa vibbar och gnäll är negativt. ärume?

  Rebecca: men. jag var inne på hennes sajt idag. hon är ju skitrolig! och extra kul är att folk tydligen inte förstår att hon INTE är allvarlig (hela tiden). det är ju ironi i dess grövsta form!

  joel: tidräkning och stenåldern är relativ. tydligen. 🙂

  Hanna: smart tänkt girlie! att jag inte tänkte på det själv?

  Petra: oj vad vackert! ”som demens fast bättre”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *