lillebror har tourettes

isbitspromenad med aurells
pappan hemma igen

kom jag insiktsfullt på inatt. vet inte om det är nåt försvar, men det skulle iaf förklara ett och annat idiotiskt märkligt uttalande från honom.

jag å maali lyssnar på rixfm och dansar till deras bästa musik just nu (hmm). kan iaf stuffa till mikas lollipop som är uthärdlig. trodde aldrig den kanalen skulle bli en räddningsplanka, men där är ju aldrig tyst å massa pigg musik, det är bra barnpassare (och känns nyttigare än tv:n)! dssutom tror jag de rensat upp lite i hits-träsket: hörde nyss snudd på antike ricky martin sjunga private emotion med meja. eller så har jag bara höjt smärttröskeln lite 🙂

klarblå solhimmel ute. och säkert kallt som en isbox.

eLi gråter nog mest av alla bäbisar i hela stan. hjälper inte med nåt; mat, blöjor, leka med, inte leka med, mat igen. fortfarande lessen. det är en smula jobbigt.

isbitspromenad med aurells
pappan hemma igen
7 comments Lägg till din
 1. Älskade e och u. Var snälla mot varandra, det är ni värda. Vet hur det är när inget hjälper. Inget kul alls. Försök tänka på de fantasiska leendena och de små fingarana runt dina. Lycka!

 2. Haha! Inget fel med tourettes må jag säga *Håller armarna i kors och ser lite småtjurig ut* ;D

  Ja, men alltså, det är helt sinnessjukt det där med tvättstugan. När jag blir stor ska jag bestämt aldrig tvätta i tvättstugan ;D
  Vi har förövrigt en fin anslagstavla där nere (i tyg), som är nerklottrad med diverse harranger över folk som gör fel i tvättstugan. En av mina favoriter är ”Vad är det för PUCKO som röker i tvättstugan, IDIOT!”
  Ibland får jag lust att skruva ner den och sätta upp i mitt eget rum. Så tårdrypande vackert ;D

 3. Scream and Shout: nänä. kanske inget fel. fast kanske också jättefel. beroende på situation. apselut!

  håller med. subtila antydningar är alltid vackrast.

  tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *