min nyaste antagonist

heliga ko, håll
bröllop imorron så

anna det-finns-inga-kolikbarn wahlgren har en självklar förklaring till varför hon klarat sig utan ischiasont och åderbråck och allt vad det nu är: kvinnan som genomgått nio graviditeter och därigenom anses expert i ämnet barn menar med bestämdhet att genom att strutta runt på tå i tio minuter varje dag har hon klarat sig från alla krämpor av ovan nämnd art. kände mig manad att testa – hon är ju faktiskt expert. och kanske hjälper det maalis tarmar också?

har i tidigare inlägg berört tillika kommenterat nyfunne ovännen anna det-finns-inga-kolikbarn wahlgrens egenkritikerrosade "barnaboken". en bok wahlgren definitivt inte kommer att skriva är "äktenskapsboken". men man kan ju inte vara expert på allt.

heliga ko, håll
bröllop imorron så
One comment Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *