2 comments Lägg till din
 1. hehe nja inte nödvändigtvis. Jag tror bebismodebloggar har lite specialregler 🙂 Eftersom bebisar (för det mesta) inte kan läsa, måste man nog inte beskriva plaggen fullt så ingående 🙂

  hahaha lätt att vi ska spela lite no limit hold ME! 😉 höga insatser såklart, 300 minsta bet. hihi.. nu ska Hanna bli riiiik.

 2. Hej!
  Såg att du varit inne på min blogg (emmaalser.blogg.se) och läst lite.
  Trodde helt ärligt att ingen var inne och läste. Trevligt 🙂

  För att svara på din fråga om Kina; jag jobbar som barnflicka hos en familj här i Stockholm (bor dock i egen lägenhet), och familjen jobbar mycket i Kina och har en lägenhet där. När de måste vara där under en längre tid vill de ha med sina barn, och därför får jag följa med för att jobba. Så det har blivit två månader i Peking för min del. Och ja, mina föräldrar kom över som en överraskning till min 20-årsdag, och jag visste inte om något, vilket var en väldigt lyckad födelsedag.
  Hejsvejs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *