Sjukdom är förklaringen

Fattiga, men inte
Fick ett påsktrivselsrecept

och han kan inte hjälpa det och stod tålmodigt ut under min graviditet osv. Men. Jeflar vad en snorig karl kan snarka! Decibellnivån är imponerande hög! Och dottern är inte långt efter = nåt har hon garanterat ärvt av sin far. Såsom också sin charm och ovänliga tarmar!

Det blåser och viner ute. Den befarade snöstormen har bedarrat, passerat och krävt sina offer. Årstiderna går verkligen ihop nuförtiden 🙁 Påsk? Njo, men det hade ju lika gärna kunnat vara jul…

Fattiga, men inte
Fick ett påsktrivselsrecept
17 comments Lägg till din
 1. Nova är 4,5 månad. Hur gammal är din minsta?
  Maken har inte sett overallen ännu, han är på jobbresa i Salt Lake City och kommer hem först om några dagar. =)
  Och du: NIOHUNDRA SPÄNN FÖR EN KASTRULL????????!!!!!

 2. Ja, vad ska man säga? Folk gör dumma saker ibland, men jag får ta det med en nypa salt. Jag ville ju inte ens avslöja vilket företag det var med den kassa hemsidan :-\ Det anser jag säger rätt mycket om min moral! Skulle aldrig hänga ut någon…så tack för ditt stöd 🙂 Det känns alltid bra när ”bloggisar” stöttar, och jag säger samma som Petra…900 spänn för en kastrull??? Hahahahaha, den var bra 😉 Kram

 3. Måste säga att du fått det fint här på din blogg 🙂 Menar inte att du inte har haft det fint innan , men nu va de också fint 🙂 Om det du har skrivit!! Du har ju faktiskt fött hans barn och gått runt nio månader med mage? 🙂 men klart han inte kan hjälpa att han snarkar 🙂 krya på er 🙂

 4. och vi subbar är bra stolta över våra snarkningar.. yee-haa

  och vadå sjyst att stoppa mig efter tre meningar, en mening hade väl räckt 😉

 5. Julia: icke-blodintröjan såklart!

  Petra: va kul, min EmmaLi är samma (född 8 november)! å hon är inte bara min yngsta, utan också min enda.
  vaddå inte sett? höh! dom har la internet i usa!?

  t0tta: bättre idag iaf…!

  Satu: jag är nog som du. är noga med att bara skriva sånt jag kan försvara. har haft en hantverkshistoria (min) som jag kommenterat här. det tog lång tid innan jag mumlade hans namn. det bästa med att ha ryggen fri är ju den goda sömnen – å jag orkar inte lägga energi på andras sömn!

 6. det är jag ovan också, mitt ’postat av’ försvann!

  Sofie: tack girlie! alltid roligt med positiv kritik 🙂 har läst hos dig på din nya. kul – och bra – att du gjort den så annorlunda mot Claras! och, jo. förvisso. men du skulle hört! han snarkade så det hade hörts ut på gatan om det varit vindstilla!! tack jag är typ frisk nu. tias är kass fortfarande, och lilla Maali också, men det går åt rätt håll!

  joel: man ska vara stolt över det man är bra på 🙂 och, jag hade lätt låtit dig hålla låda till Lerum..!

 7. petra och satu: äh! om ni bara visste hur snygg jag är!!

  ps. niohundra var _ordinarie_ pris… ullisarna fyndade mig för.. eh… ungefär 60% av det! heja! som hittat! – väl?!

 8. Woah! Vad har hänt med din blogg? Ny desiiiiign ser jag 😀

  Hehe det blir nog mer ägg än choklad tror jag. Har fått lite överdos med det. Jag saknar vanligt påskgodis, men här har de 2 eller 2 kilos chokladägg istället 😛

 9. Vafalls, alldeles förvirrad blir jag? Ny look igen! Men vad 17 hände med snyggaste teckensnittet? Och snyggheten till trots, för hacker som du är, himla massa vitt mellan kolumnerna… Slå mig inte…

 10. Haha, jag den tröjan är cool! Okej, hoppas det blev en bra ’inte gjort ett jota’- dag! För min del var det en helt okej dag, inget utöver det vanliga…

 11. Hanna: shit! ett tvåkilos chokladägg hade nog till och med jag fått se mig besegrad av!!

  Bloggtyckaren: jag slåss aldrig! men du, ”vitt”? hur? och ”kolumner”? hilfe! vill ju inte ha ”vitt mellan kolumnerna” å fonten försvann (kan försöka leta fram den igen?)… tog samma som du istället 🙂

  Julia: det tråkiga med slarvdagar är att jag får så kasst samvete över att inte fått nåt gjort. men samtidigt gör jag ju ingenting för att jag inte vill eller orkar. tråkigt att det inte kan städa/fixa hemma av sig själv? 🙂

 12. Hahah så de va så illa 🙂 Du är la skojjsig ullrika 🙂 Ha en underbar Påsk !:) Just nu är Clara hos sin pappa så känns lite ensamt för stunden men hon kommer hem snart 🙂 Men pussar EmmaLi från oss 🙂 Kram

 13. Tror mig visst att du förvillat dig bland nicksen. Mäkta imponerad dock att du inte gjort det förr! Kolumner och kolumner… Tänker mig att rosa rubrikerna till vä är en kolumn och bloggtexten till hö en annan, däremellan är det stort och vitt… Vit kolumn…

 14. aaah!! jag är helt lost…! alltså, jag fattar vad du menar med kolumner nu, tack!, och till mitt försvar; det är meningen [tröttnade på überall blommorna]! fonten hinner jag aldrig leta upp (är den jag har alldeles hemsk? den är lika samma som den jag trodde du är – vem är du!? tog för givet du är min stalker?! – har på blogspot:en). förvirrningen är således; who are you? do I know you? give me en ledtråd, t ex: ska vi träffas imorron? annars? öööh.. noll koll spelar inte bara på oscars ibland (förr) utan också i mitt huvud…!

 15. Är ju ingen expert på fontar, är vi samma? Men yes, du hade rätt, jag hade fel. Visst planerar vi att ses imon. O vill gärna spana in auktionen i Heberg som startar kl 11. Efteråt kanske promenix på Skrea för att förnya sig lite? Eller stannar ni hellre hemma och kokar kaffe (och bakar kaka 😉 och väntar på 406:an?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *