vatten är av

två stolta kvastar
är också positiv

ondo när man 1) är en badkrukig EmmaLi på babysim 2) är en katt som inte vill gå ut i regnet 3) upptäcker att man är ägare till ett hus med vatten på fel ställe och eventuellt dålig koll på försäkringsskyddet.

morr

"det är nu man ska ha en försäkringspärm va"? frågar mattias medan han stressat bläddrar igenom lådan med viktiga papper.

nåväl. vi låter bli att oroa sönder oss tills imorron när vi vet mer/pratat med försäkringsbolaget.

en av hushållets invånare sover gott i sin korg just nu, i lycklig ovetskap om eventuella katastrofer. själv har jag en fet jefla klump i magen. m pratade tidigare ikväll just om att saker känns så bra just nu, som att det liksom är ordning på torpet. bilen är fixad t ex. emmalis kolik börjar komma under kontroll. ska det då aldrig ta slut på helveteseländet?

mjau…

ps. min man är den gulligaste i världen – ser positivt på vattenglasstormen: ”fan, vi eldar ju, det borde ju torka upp den där skiten!”

två stolta kvastar
är också positiv
5 comments Lägg till din
  1. Uuusch.. jag tar hellre kackerlackor än försäkringar. Åh, jag får nästan ont i magen bara jag tänker på det. Försäkringar är djävulens påhitt, nåt vi sysslar med för att dämpa vår rädsla men öka vår ångest. *tycker synd om dig*

  2. Gaah, vatten var???? Vi hittade otrevligt sådant i källarväggarna och är numera stolta ägare till en luftavfuktare. Suck…

  3. Hanna: nja. håller inte riktigt med. en kackerlacka är bra att skrämmas med. en försäkring är bra om det t ex läcker vatten. men jag förstår din resonemang 🙂 å det var väldigt gulligt att tycka synd, tack!

    STORMotellet: eh.. får vi låna?

  4. Vadå, jag kan ju inte lånas ut. Jag bor ju på Stormis och jobbar på nästintill dygnet runt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *