vinter igen! trodde

bara måste ha
en dålig dag

vi var på väg mot vår, men så visade sig icke vara fallet. när jag halvt om halvt i sömn matade katten w imorse klockan sex var marken pudrad med vitt mjöl, när jag rullade upp persiennerna tre timmar senare virvlade stora flingor från himlen och världen var alldeles vit! för tillfället är den fortfarande vit, men jag anar tendenser mot grått eftersom termometern letat sig över nollstrecket. vinden fläskar på också. typisk inomhusdag. i motsats till gårdagen.

maali hostar, snorar och nys. med facit i hand kan konstateras att det nog inte var så bra att ha en krasslig barnvakt. försökte ge henne alvedon (bäbin alltså, inte barnvakten) men 95% hamnade utanför munnen. förundrad över hur stor fläck ynka 2,5 ml kan göra?

nu snöar det faktiskt igen!? jag som just tänkt ge mig ut med snöskyffeln… ingen idé nu ju 🙂

bara måste ha
en dålig dag
8 comments Lägg till din
 1. Ne.. Sökte jobb.. Blev precis telefonintervjuad.. Men det blev inget… De krävde att jag skulle fixa två partyn SJÄLV, innan jag blev anställd… Well.. Lite svårt om man inte har väninnor.

 2. Sikken syn! Det ser ju nästan ut som det gör uppe hos mig! Okey att det är vinter jämt häruppe, men man tycker ju att nere på västkusten borde det ju närma sig våren nu!
  Håller mig uppdaterad om vad som händer hos er genom din blogg. EmmaLi blir ju bara sötare och sötare! Vi ses till sommaren!
  Kramar

 3. njo. men det blir lite klurigt eftersom jag är i flytande form 🙂

  lurades genom att blanda mig med maten i flaskan. funkade okej hoppas jag. men hon har kräkts så mycket att jag inte litar på att hon har nåt kvar i sig. har iaf fortfarande feber tror jag…

 4. LillaBob: gu’ va kul att höra från dig!! allt väl i vinterland?

  väldigt roligt att du snokar lite i vår vardag! och tack! jo, själv tycker jag ju hon är en liten karamell, men jag är nog partisk 😉

  krams!

 5. Därför bra med mig som passar andra ingångar… 😉 Slinker in helt obemärkt och trotsar allt kräk!

 6. testat nu och håller med: är apselut bästaste! särskilt eftersom maali inte använder den utgången särskilt ofta heller…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *