1-1 i paus

Familjederby för kvastar
Bäbins första sovning

och familjefriden hägrar. Maali är stenlagd och jag ska vara detsamma direkt efter slutsignal.

PS. Noterar att resultatet i toppmötet mellan Peking och Trelleborg just nu också ligger på ett kryss. Och. För böfvelen Patrick Ekwall: varför i helskotta lägga in intervjuer med skadade spelare (såå synd att Texas gick sönder igen. det är väl över för honom nu?) mitt i matchen? Oseriöst.

Familjederby för kvastar
Bäbins första sovning
9 comments Lägg till din
 1. Ullrika, måste bara säga en sak, Kollade på era bröllops bilder, o Shit va fin du va 🙂 Önskar att manockså får va så fin nån dag i sitt liv=) Hihi !! Tack för en trevlig dag idag . Kram

 2. fan, jag kände mig som värsta jimi hendrix vet du ;D

  och fan, du är den stösta sportfåne jag sett… Har du storabsitinens inför OS nu eller…

 3. Haha sålänge du skrattade så är ju alla nöjda och glada 🙂

  Jag tror att väldigt många skulle bli upprörda om en artikel som handlade om hur fult det är kom ut på wikipedia! Men du kan ju prova att skriva och skicka in… vem vet de kanske låter den vara kvar 😛

 4. t0tta: haha! du är verkligen sportinkompetent!!

  Sofie: oj va gullig du är, tack girlie! blev skitglad när jag läste! och, det är klart att du får! dessutom, du är sådär fin varenda dag, jag fick passa på att vara det en gång i mitt liv 🙂

  Totte: hockeyn var slut för mig iom färjestads fadäs. men, nu när rögle trillat uppåt ska jag kanske börja intressera mig igen. jag har ju en sommar på mig att ladda upp 🙂 å du skojar nu va? (Norrköping har kallats för Peking i hundra år typ!)

  joel: men lille vän, innan OS kommer fotbolls-EM!!

  Skonilsson: grill-sajten fick jag inte upp, startelvan såg skoj ut. har du testat själv? å. tack! det kändes som om vi faktiskt kunnat få med oss tre pinnar för göteborgarna stod mest i korvtältet å mumsade tycker jag 🙂 kul att de spelade så bra iaf mina gubbar. blir en spännande säsong! (har du förresten nåt lag närmast hjärtat?)

 5. Totte: haha! fy va kelig jag är… det är så trist med skämt som inte går fram… fast jag skrattade faktiskt först, tills jag blev lite förundrad 🙂 jupp! nu kan jag som sagt börja hejja igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *