26.4 – Vad hände med

24.4 - Mamman är lik
Fick ett infall

vårvädret? undrar jag förvirrat och tittar ömsom på termometern och ömsom ut genom fönstret. Eftersom spring time is da älsklings för ullisarna blir jag nu en smula missnöjd. Men. Det räcker faktiskt att solen vrålskiner på måndag någons fö’sledag då nämligen 😉 och massor på onsdag (när jag bjudit hit alla bästaste mammorna på lunch!) och sen slutligen på torsdag när familjen ska serveras tårta i trädgården!

All övrig tid går det bra med bara lite sol!

24.4 - Mamman är lik
Fick ett infall
2 comments Lägg till din
  1. Jag e inte heller så nöjd me vädret idag. Jag skulle behöva lite klädhjälp och det skulle vara till stor hjälp om du kunde kika in på min blogg och skriva hur du tycker att jag ska göra.

    Ha en bra lördag, även om vädret inte är det bästa 😉

  2. Ja, vad är det frågan om…? Bara sol när man jobbar… Men å andra sidan, nu kan man sitta inne och blogga utan dåligt samvete. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *