Bäbins första sovning

1-1 i paus
En undersökning visar

i eget rum var klart mindre omställning för bäbin själv än för hennes mamma. Jag vaknade hur många gånger som helst på natten och undrade varför jag inte hörde hennes lugna snusande. – Eller högljudda snarkande, det är änna lite olika hur det låter nattetid: ibland är det uuäääähh också. Fast det hade jag nog hört trots att hon ligger en fyrameterskorridor bort! – Min motvilja till rumsrockaden är annars mest av praktisk orsak: längre att gå när hon vaknar på natten och vill ha sin napp…

Inte för att jag sätter det i relation till nya sovplatsen, men Det har varit en brutalt kass förmiddag. Efter ynka halvtimmens sömn mot i vanliga fall allra minst en timme har det gråtits gråtits skrikits gråtits och skrikits. Mat, ny blöja, vaggat, lämnat i fred, lekt, mer mat, låtit vara själv, vaggat har hjälpt inte ett dugg och precis när jag var out of ideas och på väg mot hysteri så bara somnar hon?!

Blå himmel lockar till lång promenad i eftermiddag så jag tänker inte låta henne sova så länge. Det är stört omöjligt att hålla henne vaken i vagnen nämligen och kommande natts sömn blir väl av ringa art om hon får sova hela dan idag.

Missade samtal från jobbet mitt i värstaste skrikigheten. Lönesamtal. Spännande! Fast *stön* jag måste göra om hela jämrans åttamånadersplaneringen på försäkringskassan. Jag tar ut f-penning fem dar i veckan (mån-fre) och det går inte att ändra bara en dag utan man måste göra om alltsammans från början. Smidigt system. Känns verkligen 2008.

Morr 🙁

Å nu vaknar Maali. Shitpomfrit, sovit i hela fjorton minuter!

1-1 i paus
En undersökning visar
4 comments Lägg till din
 1. haha låter som att mamma är mer ovillig att yta rum än bebin? 🙂

  och bra att jag har rolig reklam! jag ska skriva till dem och fråga ifall de kan lägga upp dem lite oftade 😉

 2. Våra bäbisar sov aldrig i eget rum. Mellan ville inte ha eget rum när hon var åtta men var tvungen av praktiska skäl, systern ville ha eget och brodern som var yngre ville dela med mig. Men jag säger som jag brukar; var och en gör som det passar just dem bäst!

 3. Maali:
  Va, et tu? Eget rum, snacka att vi börjar bli stora! Tack idag för snabb och trevlig promenix även om du bara var tråkig och sov. Fast din mamma tyckte att det var bra. När jag vaknade var inte mamma helt nöjd heller. Skulle gjort som du… Löv!

 4. Hanna: klart det är jag, bara hon får sova så struntar hon väl i vilket! jag är däremot av mer praktisk natur 🙂

  Annaa M: om jag säger så här, ut med ungen – in med kärlek…

  Karla: tack för Maalis bästa stund på dagen! – å hoppas din mormor förstod, trots språkförbistringen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *