Bästaste mammabarngympan hittills

Sämstaste babyanksmamman gnyr
Maali står upp

måste utan konkurrens vara dagsens session!

Att barnets far har semester och bäbi EmmaLi således stannade hemma med honom kan förvisso ha haft viss inverkan på succén men jag väljer att enbart glädjas åt att jag fick möjlighet att rymtika mig alldeles i min egen takt och inte lägga så mycket energi på att fråga mig varför 🙂

Sämstaste babyanksmamman gnyr
Maali står upp
9 comments Lägg till din
 1. Åh, släng dig i väggen. Firade själv utebliven Lanefeldt med Veras räkbagott OCH överdragna kladdkakan MED vispgrädde till lunch. Tur att man drack en Loka till. Och att man nu är tvungen att äta melon till kvällsmat. Å kanske en skumdelfin.

 2. Äsch. Jag lunchfirade min yoga med Veras kycklingbagott UTAN kladdkaka och Loka. Däremot morkullevatten och kaffe. I trädgården. I solen! Saknade dig dock… (gulligt var att M var på väg att köpa bagott till dig för han ”tog för givet” att du skulle med, hade glömt meddela att du hade uppsala-åtaganden!)

  Kvällsmat blir Felix hemmagjorda klyftpotatis och nån biff. Lika bra som fina fisken (dvs delfinen)!

 3. Blev ingen skumdelfin, ej heller någon skum delfin. Det blev två skumdelfiner, sen var de slut. Annars hade jag ätit fler. Fick ist tag på 2 Ballerinakex och 1 hg Källarrökt. Gott var det. Tur att man kan skapa sig anledningar till varför man skall fortsätta amma 😉

 4. Blev ingen skumdelfin, ej heller någon skum delfin. Det blev två skumdelfiner, sen var de slut. Annars hade jag ätit fler. Fick ist tag på 2 Ballerinakex och 1 hg Källarrökt. Gott var det. Tur att man kan skapa sig anledningar till varför man skall fortsätta amma 😉

 5. Inga skumma fiskar här heller men en jämrans massa annat så jag kan knappt röra mig.

  Du, jag har en mycket god och nära vän som förutom att vara rart peppig också är dietist. Hon skulle nog ha ett och annat att säga om din kvällsmat?

 6. Vad jag kan tillföra tjejdisskusionen… hmm… sant… jag ska nog bara hålla tyst i fortsättningen..

  och jag är inte alls snäll.. jag är elak… *bölar som lille skutt*

  hehe

  och har han semester nu? är inte påsken över i sverige… Grov tidsomställning ;D

 7. Haha! Måste ha varit honom vi hade då. Han var inte vidare glad du… 😉 Var väl trött på fnissiga, salongsberusade möhippe-gäng kanske hehe..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *