Bästisen ska få

Blir galet förbannad
Språkligt missförstånd av

köpa molnbody i rosa plysch till mig när hon imorron ska på lära-känna-nya-grannarna me&i-party. Stalkern hade nämligen införskaffat sig en sån istället för brallorna som var slut och jag blev vid smygtittning oerhört övertygad om att det snart är dags för nya leo-bilder 🙂 När jag nyss spanade in ytterligare presumtiva inköp fastnade jag för kortbenade giraffsparkdräkten. Med tanke på hur älskad unicef-giraffen är måste det här bli sommarens apseluta älsklings!


bilder snodda från me&i

Tog mig för övrigt idag ihop med stans halva befolkning? till Gallerian (KappAhl och H&M) och där var fullt med härligt somriga kläder för små bäbis-tjejer! Fast efter fem minuter på H&M:s snuttiga avdelning tröttnade jag på det hysteriskt söta måste verkligen alla flick-kläder vara rosa och/eller hello kitty-brydda? och tittade på pojk-kläderna istället. Turligt nog var det lång kö till kassan så jag kunde med gott samvete gå därifrån och ut i vårvädret!

Blir galet förbannad
Språkligt missförstånd av
6 comments Lägg till din
  1. Jag älskar rosa och Hello Kitty-kläderna *skratt*
    Men Nova har även svarta döskallebodysar, bruna molnpyjamasar och annat som inte är så puttinuttigt. =)

  2. jodå! jag är också brutalt fan av rosa! men en hel avdelning skära hello kitty… det blev helt enkelt för mycket…!

  3. Claara har bara Rosa & Hello Kitty nästan.Det betyder nog att CLara kommer att Hata Rosa när hon blir större 🙁 Aja !!

  4. nädå. hon kommer tycker det är jättejättefint! tills hon är fyra och slår bakut…!

    det är ju väldans mycket rosa här hos mig också. jag tycker om rosa (kolla bara min blogg!)! men. ja. när du är i stan: kolla själv på H&M så förstår du vad jag menar. det blir too much!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *