Dagsens tips: blanda Zoom och Sveriges Radio

Jag löv respons!
28.4 - Jag fyller år!

så får du värstaste lajvmatchupplevelsen alldeles gratis! – förutom för det din internetleverantör och Radiotjänst vill ha förstås, men det kostar ju vare sig du kollar fotboll i datorn eller ej

Det här är ett ruskigt smidigt sätt att följa dramatiken på plan! Och det är ju ändå alltid radiokommentatorerna som är de bästa att lyssna på…


Ang dagsens Allvenska:

Jag och Maali som också är kvast! satt och tittlyssnade tillsammans ett tag i köket. Hon blev högljutt aparg när bollen gick över på vår planhalva och till slut ville hon inte se mer. Alls. Vi är båda gifvetvis missnöjda med bara en plockad poäng. Mot GAISarna 🙁

Kan iaf fröjdas lite åt att Bajen fick pisk av Trelleborg. Tydligen hade det blivit fler mål om det inte varit för Rami? Antar han fått nya skor?


Jag löv respons!
28.4 - Jag fyller år!
9 comments Lägg till din
  1. hysch. det är min födelsedag imorron.. vill inte den ska pajjas innan den ens börjat…!

    (okej då. det sitter lååångt inne, men: grattis…)

  2. Jag fattar ingetting av inlägget ovan. Jag är nog IQ nollad när det gäller sport.

    Och mormor kan nog stava till kunskapskälla ja. Fast jag har aldrig frågat

  3. Haha, alltid lika kulatt läsa din blogg. men iaf, vhade kalas idag. Och man märkte klart och tydligt att dom ville vara nån helt annan stans än hemma hos oss på kalas dvs Vid tvn och kolla Hbk 😛 .. är det du som skrivit kommentar till mig med namnet ”kasst med liten boll” 🙂 kram

  4. Rebecca: äh. man kan inte va bäst på allt!

    tacksamma mamman: klart dom ville! men, det var ju inte så kul tyvärr… å du girlie, det där var ett riktigt festligt stavningsslarvfel!; ”kasst” med boll! jo. det är jag! fast det var mobil… och ”kast”! men idag så var det ju rätt kasst med boll för en kvast!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *