Dagsens tips: låt inte grisen ligga för länge på grillen

Less på more!
En i förväg

ty då smakar den kyckling! Men för tüsan. Med tillräckligt stor hunger [jag] och ketchup [Mattias] slank filén ner som kråkan i diket. Eller nä. Det var en riktigt dålig jämförelse. Jag menar: den slank ner som fina fisken.

En parentes: (Faktiskt var det svingott med lite bränd mat för en gångs skull. Efter akrylamidens intåg i folkminnet har jag knappt ens sett en vidbränd lökbit serveras. Om jag inte räknar ena bästisens hippa för några år sen då, när andra bästisen var in charge of laxen.. Alltså. Den blev väl inte direkt fina fisken. Om jag uttrycker mig milt 😉

Alltså. Får fläsket ligga för lång tid i Weber blir det en kyckling. I smak alltså. Hade jag faktiskt ingen aning om innan?

Less på more!
En i förväg
16 comments Lägg till din
 1. Kycklinggris var det ja *S*

  Jo, körersättning betalas ut med lönen, i form av mindre dragen skatt.. Men det hjälper ju inte INNAN man har fått lönen.

  Jo, de lotter ut GPS:er hela tiden där.. Men då måste man ju sälja först =)

 2. Nej, jag menar inte något annat.. De drar mindre i skatt och sen får man själv reglera det i deklarationen nästa år.

 3. Ha ha, är det inte så att allt egentligen i ett visst tillstånd eller stadium smakar just kyckling?

  I min barndom var stekt lök alltid brun. Utan att vara färgad med soja.

 4. Haha! Jag tänker inte lösa mitt problem med dubbellektionerna. Jag överlåter det åt lärarna. Jag har redan nämligen haft ”dubbellektioner” sådär tidigare iår, och det löste dem uppenbarligen med att lägga in nya dubbellektioner strax därpå ;D

  HAHA! Förövrigt så vet du väl att allt i alla sina former smakar kyckling. Fråga bara förstagångssmakare. ”Va? Är detta en banan? Det smakar precis som kyckling!”
  Och om du tycker bränd mat syns för sällan så skall du komma hit på besök. Speciellt när jag lagar pommes ;D

 5. men, om nu allt nångång kan anta smaken av kycklig så får jag väl tacka för att jag gillar den smaken antar jag 😉

 6. Haha. Vilket skämt! Ber om ursäkt för mitt förvisso omedvetna spammande.

  Var kommer de kommentarerna ifrån? Fick bara meddelandet ”websidan kan inte visas” när jag hade knappat in koden. Så jag försökte ett par gånger till, med samma resultat… Och plötsligt ligger där fyra kommentarer… Toppen. Verkligen.

 7. 🙂 ja. för somliga är det uppenbarligen inte tydligt nog!?

  funderade på att ta bort tre av dina quadruppelinlägg men de får vara kvar. hihi, så då tänkte jag lite elakt bara ta bort din ursäkt men den får också vara kvar. om du lovar hjälpa mig i kampen mot spammarna 😀

  är inte från göteborg [åtta mil söder om]. men man kan la ordvitsa ändå?

 8. Jag lovar! 😉

  Varför är det så svårt för en del att svara på kommentarer i sin egen blogg?

  Av de sju första kommentarerna är det bara två som enbart kommenterar inlägget alternativt kommentarer till inlägget. Övriga är vad det verkar svar på kommentarer som du skrivit i deras bloggar.

  Förbannat krånglig korrespondens… Och ofattbar. Och korkad.

  Åtta mil söder om Göteborg kanske man ingår i ordvitsarbältet?

 9. Men kyckling smakar väl bra mycket bättre än fläskkött?
  Men jag fattar vad du menar.

  Och svar på kommentar: Då kan vi kanske dela?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *