Det slår aldrig

Såpan blogg.se fortsätter
Dagsens tips: weber-grillad kryddig korv och chardonnay

fel. Lagom till att jag i vad jag tror ska bli lugn och ro sätter mig på toa med dagsens GP vaknar Maali. Samtidigt ringer telefonen. Och katten krafsar på nåt i köket.

Mitt liv som hemma-mamma!
– in a nutshell 🙂

PS. Är kluven till mitt fortsatta bloggande här. Vad är rätt? Kan man säga att vi alla är delaktiga i tjyverihärvan? Vet inte vem jag ska tro på, blogg.se är ganska knapphändiga med informationen. Men. Orkar inte vara moralkärring jämt, så jag harvar på. Tills nya fakta uppkommer som får mig på andra tankar. (rosenblom sitter inne med stora kunskaper?)

Såpan blogg.se fortsätter
Dagsens tips: weber-grillad kryddig korv och chardonnay
8 comments Lägg till din
 1. Visst är det typiskt det där med toan! Fast för min del brukar Isac vakna och vara i desperat behov av toaletten precis när jag har klivit ut ur duschen. Det kan ju vara skönt att få klä på sig i lugn och ro…

 2. EmmaLi är ju bara fem månader och därför fortfarande immobil så jag kan ju egentligen fortsätta ett kort slag med det jag håller på med om det är panik. det är bara det att det är så in i hoppsan typiskt!

 3. Förlåt Ulrika, jag gjorde det igen! Orerade ondskefullt Joels blogg. Jag kunde inte hålla mig. Jag vet att du tycker att jag inte ska förpesta Joels rara roliga blogg med elakheter. Jag försökte verkligen. Nästa gång ska det gå bättre!

  Detta är vad som flög ur mig: Hertiginnan: … din —CENSUR— jag ska — CENSUR —dig och —CENSUR — på din —CENSUR — tills du — CENSUR — och inte —CENSUR—mer!

  F…—CENSUR—you!

  Fröken W efteråt: -Oj? var är jag? Något tog över min kropp igen … Ulrika? jag pratade med dig och sen … minns jag ingenting …

  Din dom?

  Ps. 1)Men, mammor får inte gå på toaletten! Det vet du väl? man får samla allt i en jättetanker inombords och lätta på trycket när de är i ca tre-årsåldern. (Man kan också försöka att kissa lite i bassängen under babysimningen. Ingen brukar märka nåt, och babybassängens vatten måste ändå bytas 8 gånger om dagen …

  2) Å nej! Jag vet vad katten krafsade på i köket! *medkännande min*

 4. mycket mycket typsikt , ska alltid vaknas när man gör någon ting :D.. Men det är bara att skratta åt de 😛 .. Hihi, förstår inte det du menar med bloggen , men du får förklara vad som pågårför min
  tröga hjärna när vi ses nästa gång 🙂 Svar: Förstår att du måste ha full fokus på simmet, inte lätt allid 🙂 Hälsa Söta EmmaLi .

 5. Det är bra att ytterligare någon äntligen kan formulera en ifrågasättande fundering.

  Märkligt att inte fler vågar det. Är bloggarna rädda för Blogg Esse?

 6. svårt ja, men självklart ska du fortsätta blogga. gillar ju din blogg nu när jag hittat hit! 🙂 alltbra idag annars?

 7. Frkn Wallenberg: det bästa är att vi är först i bassängen med vår orimligt tidiga tid på söndagar. tur att man ändå inte har nåt liv. dessutom. du har nu mitt tillstånd att kritisera upsaladonnan. bara du håller inne med svärord och de allra elakaste tillmälena.

  Sofie: 🙂

  rosenblom: jag vet inte vem jag ska tro på. väljer att skygglappa mig. enklast utvägen. slipper magknip av moralångest. heder åt dig som är principfast!

  fridorna: tjo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *