Human Trafficking

Universeum, Kålltorp och
Min bloggkoll är

Hittade en länkad kommentar i en blogg jag brukar läsa. Den var från en tjej som gjort ett skolarbete om trafficking. Gick in och tittade på hennes sajt och blev alldeles kall och blek och fryser. Det spelar ingen hur mycket jag vet. Det spelar ingen roll hur mycket jag tror att jag vet. Jag kan inte förstå. JAG KAN INTE FÖRSTÅ. Hur fan… nä.

Rekommenderar alla att titta på hennes hemsida. Inte för att jag vet vad det skulle göra för skillnad iofs, men information är viktig. Kunskap är makt. Det är lite svårläst på sina ställen, men försök ta er igenom. Citaten är de allra hemskaste.

Jag mår dåligt.
Sitter här i mitt varma kärleksfulla hem och mår skitilla.

Fy fan.

Universeum, Kålltorp och
Min bloggkoll är
18 comments Lägg till din
 1. Jag läste du…Men man borde inte ha gjort det precis innan man ska sova.

  Svar: Allt utan räkor betyder inget egentligen. Bara att räkor är jävligt äckligt. Annars är det nog bara för att jag inte har nån rubrik.
  Typ rebeccas värld och blablabla är för vanligt God natt

 2. jag säger som såhär.. om du tycker att du passar in i kategorin bakfullis så passar du nog in i kategorin bak ullis… (fyndigt va?)

  Och sidan laddar inte för mig.. kanske lika bra det. Jag blir bara jävligt sur och illamående av sånt där…

 3. Jag mår också jäkligt dåligt när jag läser sådant, men tror att det samtidigt är nödvändigt att vi får upp ögonen och inte väljer att blunda för det. Har du sett filmen/tv-serien (i 2 delar) Human Trafficking? Sjukt bra. Och sjuk.

 4. Rebecca: det finns nog tyvärr ingen bra tidpunkt att läsa om sånt här. inför sömn är nog på ett vis ändå det bästa, då kan hjärnan bearbeta det hemska under natten istället för under vakna dagen. eller. jag vet inte. för jävla hemskt är det iaf. hoppas du kunde sova.

  Soraia o Dragana: ja. det är hemskt och ofattbart. men jag vet helt ärligt inte vad jag kan göra för att underlätta/stoppa sånt här och det är ännu hemskare. det går inte att komma åt råttorna. fy.

  joel: jo, var lika glad för det. det är vidrigt.

  Petra: gick inte den på tv för ett tag sen? missade den då, och har inte sett den efteråt. under graviditeten var jag så sjukt känslig för allt lessamt, bölade framför oprah typ. höll mig därför ifrån sånt här. fegt, jo, men nödvändigt på nåt vis. går det att hyra/köpa den serien nu tror du?

  till natalie säger jag: ge dig din spammarloser. skäms.

 5. Det hjälper genom att sprida information.
  just nu är ämnet tabu och många blundar för det. MÅNGA vet inte ens om att Trafficking finns. Därför hjälper det.
  Genom att sprida den här länke, så sprider vi kunskap, och då stoppar vi Trafficking!

  sidan kommer ändras i morgon, tisdag.

 6. SNÄLLA! Säg ett värre ord!

  Snälla?
  Snälla?

  (jag vet att du föredrar kommentarer som kopplar till inlöägget men jag gjorde så igår.)

 7. tack för en mysig & trevlig bloggträff 🙂 roligt att träffas och hoppas vi gör det snart igen. Och uschja, vilken hemsk hemsida 🙁 Sista året på gymnasiet handlade mitt projektarbete om Human trafficking, så jag vet absolut vad det handlar om och jag blir lika ledsen varje gång jag tänker på de personer jag fick träffa som vart med om detta. uscha! 🙁 ha en fin kväll. kramar

 8. glömde bort att tacka dig för detta! Det värmer att du hjälper till!
  Såg dessutom att du frågade om mitt ursprung.
  Ja, jag har min familj nere i Egypten, men vi är kristna, inte muslimer. Islam intresserar mig bara 🙂

 9. Tyvär ser verkligen ut så här för många… det är bedrövligt. Jag hoppas att det en dag finns en möjlighet att bli av med det…

 10. Hej. 🙂 tack ska du ha 🙂 jag var tyvärr inte med på bloggfikan idag. jobbar för fullans muggar! tyvärr! bor du i vbG? kram

 11. Against Human Trafficking: du har helt rätt. och det var därför jag länkade till dig. ”information är viktig. och kunskap är makt.” tack!

  Rebecca: inte här. min mamma läser min blogg! men okej då. ”aik” är bland de värsta ord jag vet.

  Frida: apselut! kaffe i solskenet i glatt sällskap slår det mesta!

  Therese: min förhoppning är att den uppväxande generationen kommer hålla sig för god för det här. men jag vet inte om jag egentligen vågar tro på det.
  det verkar inte som om informationen riktigt gått fram. iaf om jag ska tro vad jag läst. folk VET ju inte. de har ingen koll? skrämmande.

  Dragana: så fort jag får tid 🙂

  Jonna: jupp. bor i varberg!

 12. Hej! ser att min inlägg blev skickat till fel person! :/
  Detta är till dig

  – Tack ska du ha 🙂 hade ni det trevligt? när kommer det i tidningen? kram och gidatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *